Haberler

Üzerine Kaynar Yemek Dökülen 2 Yaşındaki Çocuk, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Siirt'in Pervari ilçesinde, üzerine ocakta bulunan kaynar yemek dökülen çocuk, hayatını kaybetti.

Siirt'te, annesinin yaptığı yemeği merak edip kapağını açan 2 yaşındaki çocuk, yemeğin üzerine dökülmesiyle hayatını kaybetti.

ANNESİ MUTFAKTAN AYRILINCA OCAKTAKİ YEMEĞE YÖNELDİ

Alınan bilgiye göre, Pervari ilçesinin Köprüçay köyündeki evlerinde yörede "keşk" olarak adlandırılan süt ürünü yemek, kaynar haldeyken 2 yaşındaki Üveys İlbilgi'nin üzerine devrildi.

Vücudunda yanıklar oluşan İlbilgi, yakınları tarafından Şirvan Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda öldü. İlbilgi'nin cesedi otopsi için Siirt Devlet Hastanesi moruna kaldırıldı.

ACILI AİLE AÇIKLAMA YAPTI

Morg önünde gazetecilere açıklama yapan çocuğun dayısı İsmail Koçak, yeğeninin, annesinin bulaşık yıkamaya gittiği sırada oyun oynadığını, tencerenin içindekini merak ettiğini ve bakmaya çalışırken yemeğin üzerine döküldüğünü belirtti.

Koçak, "Tencerenin devrilmesi sonucu Üveys yandı. Çocuğu araçla hastaneye götürdüğüm sırada yarı yolda ambulans yetişerek müdahale etti. Takdiri ilahi. Yolda hayatını kaybetti." dedi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Siirt 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (49)

ferdinand:

Allahım ne kadar acı. Evlat sahibi olunca insan daha iyi anlar o acıyı. Düşmanıma bile verme Allahım. Bütün yavrularımızı koru. Rabbim sabır versin

39
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Koruyo koruyo bak korumuş şu dua ile bir şeyleri engelleyemeyeceğinizi anladığınızda o zaman insanlara daha korunaklı bir yer vermeye başlayacağız

yanıt8
yanıt24
ÎNSAN MÜSVETTESÎ BOŞ KAFALAR:

Ahmet isimli karaktersiz, Înançsız medeniyetsiz, sen bu''jafaylamı insanlara tavsiyede bulunuyorsun. O beyinsiz aklının bizzat kendine faydası yok.

yanıt2
yanıt2
PESS:

ALLAH NEDEN ENGEL OLMADI 2 YASINDA BEBEĞİDEMİ SINADI İNANIN BOŞ İŞLERE SİZ

6
23
yanıtYanıtla
MÜHENDİS:

SEN NE BİÇİM KONUŞUYON GERİZEKALI ALLAH KİTAP PEYGAMBER BİLMİYON KONUŞMA BARİ ALLAH ISLAH ETSİN SEN VE SENİN GİBİLERİ

yanıt1
yanıt0
...:

cehenneme odun lazım konuş konuş iyice konuş

yanıt6
yanıt0
AHMET:

Harbi ne kazmalar var Allah neden engel olmadı ::)) Kurana bak sizin için zaman tayin edildi diye bir sürü ayet var her olumsuz durumda sınava müdahale edecek olsa sınav ve sebep olmazdı. O zamanda senin gibi kazmalar ben iyi olacaktım sınava engel oldu derdiniz ::)))

yanıt6
yanıt1
Kemalistanbul:

BELKİDE UYUYA KALMISDIR GÖREMEMİŞTİR

yanıt3
yanıt1
Ali:

Benim anlamadigim neden bu haberi biri tarayici benligini araylardan tekrar tekrar slip aile yönunden olumlu gösterimi veriyor taktidiri ilahimis ihmal karlik sizinkisi tencere yemek kayniyorsa kapiyi kilitleki cocuk girmesin

20
5
yanıtYanıtla
Nesre:

ALLAH kimseyi evlat acısıyla sınama?? ailesine sabır versin. AMİN

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title