Haberler

Uyuşturucu Kullanan Ünlü Oyuncu, 13. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Katıldığı ev partisinde uyuşturucu kullanan ünlü oyuncu Bethany Beales, selfie için poz verdiği sırada 13. kattan aşağıya düştü. Ağır yaralanan ünlü oyuncu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

22 yaşındaki İngiliz kadın oyuncu Bethany Beales, arkadaşları ile uyuşturucu aldığı dairenin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

POZ VERİRKEN AŞAĞIYA DÜŞTÜ

22 yaşındaki İngiliz kadın oyuncu Bethany Beales, Londra'daki arkadaşının evine gitti. Oyuncu evde arkadaşlarıyla uyuşturucu aldı. Beales, arkadaşının 13. katta bulunan dairesinde, selfie için poz verdiği sırada dengesini kaybedip 13. kattan 6. katta bulunan dairenin terasına düştü. Ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırılan Beales, hayatını kaybederken olay ile ilgili bir kadın ve erkek tutuklandı. Polisin yaptığı soruşturma sonra tutuklanan kadın ve erkeğin cinayet işlediğine dair kanıt bulunmayınca serbest bırakıldı.

Uyuşturucu Kullanan Ünlü Oyuncu 13. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

BALKON KORKULUKLARINA SANDALYE KOYDU

Polis, yaptığı soruşturma sonrası modelin selfie çekmek için balkon korkuluklarının üzerine sandalye koymaya çalıştığı ve bu sırada dengesini kaybedip düştüğü sonucuna vardı. Polis, olayın intihar olma ihtimalinin yok denecek kadar az olduğunu söylemesine rağmen Bethany Beales'in annesi kızının, 2015 yılında erkek arkadaşı ile ilişkisini bitirdikten sonra intihar girişiminde bulunduğunu ama daha sonra yaptığından pişman olduğunu söyledi.

Uyuşturucu Kullanan Ünlü Oyuncu 13. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

HABERLER.COM/DIŞ HABERLER

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Londra Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

BATTALGAZİ:

Allah’a şükürler olsunki müslüman ana babadan dünyaya gelmişiz ne kadar şükretsek azdır yaradana dinimizin ve memleketimizin kıymetini bilelim Allah’ın yasaklarına uyalım hem bu dünyada hem ahirette mutlu olalım o kadar

21
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Çomarlar gelir bişey yazar kesin kötülerler

yanıt3
yanıt2
ADA:

yine su testisi su yolunda

18
1
yanıtYanıtla
AHMETS:

dinsiz. imansızların. acı sonu.

7
9
yanıtYanıtla
KRAL:

ahmets onlarda sana arabın peşinden gidenlere dinsiz imansız diyorlar sonlarının cehennem olduna inanıyorlar

yanıt1
yanıt1
ZIRTO:

imansız olan sensin yobaz arapa ruhunu sattığından dolayı cehennemliksin ne yapsan kurtulamayacaksın asıl imansız sen ve seni gibiler bak dünyaya bütün insanlık neden nefret ediyor sizlerden

yanıt2
yanıt5
KRALA BİZDEN CEVAP:

KRAL. . . . SEN NEYE İNANIYORSUN. . . DEVEYE Mİ YOKSA. . . SIĞIRA MI. . . . KAYBOL. . . DİNDEN İMANDAN ÇIKARMA. . .

yanıt0
yanıt2
huzur islamda:

cehenneme düşmüş. .

11
4
yanıtYanıtla
9X Sniper Scope:

Neye göre kime göre ünlü, ben sadece bir uyuşturucu müptelası görüyorum ekranda

12
1
yanıtYanıtla
süslü:

etrafına insan gibi bakarsan farklı şeyler görebilirsin, yoksa çomar bakan çomar görür, ancak yanıldığını anlayamaz.

yanıt1
yanıt4
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title