Haberler

Üvey kızlarına cinsel istismarda bulunan sanığa 29 yıl hapis!

Güncelleme:

Dini nikahlı eşinin 2 kızına cinsel istismarda bulunan üvey baba, 29 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum edildi. İlk celsede çocuklarının yalan söylediğini iddia eden anne de karar duruşmasında ifade değiştirip, "Eve döndüğümde kızımı tuvalette cinsel organını tutup ağlarken gördüm" dedi.

Erzurum'da dini nikahlı işitme engelli eşi C.O.'nun kızları H.O. (10) ile işitme engelli D.O.'ya (9) şiddet uygulayıp, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan, kendisi de işitme engelli olan Sinan S. (37), 29 yıl 10 ay hapis cezasına mahküm edildi. Mahkeme, Sinan S.'ye 'iyi hal' indirimi uygulamadı.

Gaziantep'de yaşayan C.O. sosyal paylaşım sitesinden kendisi gibi işitme engelli Sinan S. ile tanıştı. C.O. kızları ile birlikte geçen yıl Mayıs ayında Erzurum'a gelerek Sinan S. ile yaşamaya başladı. İddiaya göre Sinan S., bir süre sonra C.O.'nun kızları D.O. ve H.O.'ya istismarda bulunmaya başladı. Son olarak geçen 6 Kasım'da Sinan S. kız çocuklarını darbetti. Bağrışları duyan komşuların ihbarı üzerine Sinan S. gözaltına alındı. Şikayet üzerine Sinan S., 7 Kasım 2018 günü tutuklanarak cezaevine kondu. İki kız çocuğu da devlet korumasına alındı. Sinan S. hakkında Erzurum 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

ÇOCUK PSİKİYATRİ DOKTORU TANIK OLARAK DİNLENDİ

Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen ikinci celsede tutuklu Sinan S. ile imam nikahlı eşi ve avukatlar hazır bulundu. Duruşmada H.O. ve D.O.'nun kaldığı Sevgi Evleri'nde görevli çocuk psikiyatri doktoru tanık olarak dinlendi. İlk duruşmada çocukların Sinan S. ile karşılaşmasının ardından şikayetlerinin arttığını söyleyen doktor, "Çocuklar kuruma ilk geldiğinde şikayetleri daha azdı. D.'ye yalnızca ilaç başlamıştım. Ancak geçen duruşmada Sinan ile karşı karşıya gelmişler. O günden itibaren ikisinin de semptomlarında artış oldu. H.'ye de ilaç başladık. Sinan'ın kendilerini gelip götürmesinden korkuyorlar. D. rüyasında Sinan ile kavga edip, savaştığını gördüğünü söylüyor. Bu yaştaki çocukların, böyle olayları kurgulayarak yalan söylemesi mümkün değil" diye konuştu.

ANNE İFADE DEĞİŞTİRDİ

İlk celsede eşinden şikayetçi olmayan, çocuklarının yalan söylediğini iddia eden C.O., bu duruşmada ise ifade değiştirdi. Kayınvalidesinin telkinleri nedeniyle farklı şeyler anlattığını belirten anne C.O., "Sinan çocuklar tuvaletlerini yaparken kapı deliğinden onları izliyordu. Bir gün kimlik değiştirmek için gittiğimizde D., Sinan ile evde kalmıştı. Eve döndüğümde kızımı tuvalette cinsel organını tutup ağlarken gördüm" dedi.

Duruşma savcısı Ekrem Şakar, mahkemeye sunduğu mütalaada Sinan S.'nin 'cinsel istismar' ve 'yaralama' suçlarından cezalandırılmasını istedi. Savunması alınan Sinan S. suçlamaları yine kabul etmeyerek, "Ben ikisine de bir şey yapmadım. D.'ye bisiklet almıştım. Çok binip, sürekli düşüyordu. Cinsel organı bu yüzden ağrımış olabilir" dedi.

Mahkeme heyeti, Sinan S.'yi iki çocuğa karşı yaralama suçundan toplam 2 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet, Sinan S.'yi 'zincirleme şekilde çocuğun basit cinsel istismarı' suçundan D.O.'ya karşı 17 yıl 4 ay, H.O.'ya karşı ise 10 yıl 6 ay olmak üzere toplam 27 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum etti. İki suçtan 29 yıl 10 ay hapis cezası verilen Sinan S.'nin hükmen tutukluluk halinin devamı kararlaştırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzurum Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (72)

aliço:

neden bunu besleyeceyiz şimdi?

52
1
yanıtYanıtla
Cenap gurer.:

Allah bin kere belanızı versin. Bin kere.yav artık sabrımız taştı.devlet yapamıyorsa bize versin.ceza nasıl kesilir gösterelim.bu nedir yahu.allahim ya. toplum nereye geldi.unutmayin Bu toprak bu günahları kaldıramaz.bir belayı bekleyelim.selamlar

47
1
yanıtYanıtla
SĞRBĞNLÜ:

O nikahı kıyan imamı da atın içeri.

40
7
yanıtYanıtla
245:

imamın ne suçu var mal

yanıt0
yanıt0
ahmet:

bu tip adamların çükünü kesip, sonra sokağa atacaksın. halk cezasını verecek.

45
1
yanıtYanıtla
Dadaş:

Allah belanı versin

36
1
yanıtYanıtla
nur:

hapiste bu adamlar yan gelip yatıyor. Olan dışarıdakilere olacak! Dışarıda bu canavarın zarar verdiği kişiler ekmek bulma kaygısına düşerken bu canavarlar içerde yan gelip yatıp bir sonraki öğünün kaygısını düşunmeden yatacaklar ve bu ADALET olacak öyle mi?????

37
0
yanıtYanıtla
tursil:

sinan icerde bisiklete bindirirler seni insallah

yanıt0
yanıt0
Nobody:

ceza az muebbet yemeli ve icerde yedigi yemegide kendi kazanmali mesela madenlere ayaginda zincirle goturulup komur cikarttirabilir. maden iscilerinede bunlarin beslendigi para bosta kalacagi icin daha guzel isler verilerbilir. cumhurbaskanligina adayligimi koycam oy verin yapmassam namertim. vatandastanda 5tl toplamam gereksede daha cok hapishane insa ettiricem

yanıt0
yanıt0
tatar:

hiç kimse merak etmesin hapishanelerde böylelerinin icabına bakılır ne yiğitler var hapislerde hakimlerden daha adaletli sırf adalet için hapislerde yatanlar var

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title