Haberler

Urfalı Hacı Usta'nın Düzenlediği Gecede Yönetmen Murat Uygur'a Anlamlı Ödül

Urfalı Hacı Usta'nın düzenlediği gecede birbirinden önemli isimler ödül aldı.

Beşiktaş Engelliler Basketbol takımının genel menajeri ve Başkan'ı Erdem Göksel, BJK Milli Takım Kaptanı Kaan Dalay, Yapımcı Yönetmen Murat Uygur, Gazeteci Kübra Özer, Hasan Çiçekler, Mustafa Çiçekler, Erdem Göksel gecede ödül aldılar. Urfalı Hacı Usta'nın düzenlediği ödül töreninden sonra Milli Engelli Basketbol takımı ve BJK Basketbol takımına kebap ziyafeti verildi. Organizasyonda konuşan Göksel, bu tür etkinliklerin Milli Engelliler Basketbolcuları için çok faydalı olduğunu söyledi.

Hasan Çiçekler de konuşmasında "Engelli olmak suç değil, onlara acımak suçtur. Asıl engel, engellileri görmemektir. Adımlarınızın biçiminin ne önemi var mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir" dedi. Türkiye Gençlik ve spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Yönetmen Murat Uygur "Engelleri Birlikte Aşalım" sloganıyla düzenlediği etkinlik çerçevesinde Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımı ile Milli Takım Gazetecileri bir araya getiren Hasan Çiçekler, Mustafa Çiçekler'e teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çiçekler Beşiktaş Uygur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title