Haberler

Türkücü Kenan Uçkan, Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekilini yumruklayarak formunu koruyor

Güncelleme:

Arabesk müziğinin başarılı ismi Kenan Uçkan, konser öncesi sıra dışı bir yöntemle form tutuyor. Mecidiyeköy'de bir spor salonuna giderek özel eğitmenler eşliğinde sahne öncesi form tutan ünlü türkücü, Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan Milletvekili Loannis Lagos'un resmini yumruklayarak kısa sürede 5 kilo verdiğini söyledi.

Avrupa Parlamentosu'nda Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Loannis Lagos'un resmini kum torbasına asan şarkıcı, bu yolla motive olup hem fazla kilolarından kurtuluyor hem de stresini atıyor. Karşısında ırkçı milletvekilinin yüzünü görünce daha hırslanarak yumruk attığını belirten Uçkan, kısa sürede 5 kilo verdiğini söyledi.

Arabesk mü

"İNŞALLAH BU YUMRUKLARI GERÇEĞİNE ATARIM"

Ardı ardına kum torbasına vuruşlar yapan Uçkan, "Bu faşistin Türk bayrağına yaptığı saygısızlığı asla içime sindiremiyorum. Yunan vekilin yüzüne de inşallah bir gün bu yumrukları atmak nasip olur. Bizler düşmanımızın bile bayrağına her zaman saygımızı gösteririz. Kimsenin de bizim şanlı bayrağımıza saygısızlık yapma hakkı yok" diye konuştu.

Arabesk mü

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Milletvekili Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (49)

Corci:

böyle yumrukla tekmeyle olmuyor aga. . güçlü devlet olacaksın, ekonomik gücün olacak, teknolojik gücün olacak. . bak bakalım yapabiliyor mu?

39
4
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Sonuna kadar katılıyorum.

yanıt5
yanıt1
ahmed:

Neden yapmasın düşman olursa yapıyor yapar, venezuela, iran, küba v. s hepsi abd bayrağına bunu yapar ne yani şimdi bunlar çok mu güçlü? Sadece bayrak yırtabilir başka ne yapabilir? güçlüyüz diye sadece şovuna yırtabiliyor zaten.

yanıt2
yanıt1
Samsunlu55:

Dediğin laf çelişkiler içeriyor, zaten Yunanlara göre ekonomik ve askeri olarak güçlü olduğumuz için yaptıkları saldırı kağıttan bayrak yırtmaktan ibaret kalıyor.

yanıt1
yanıt1
RİZELİ3:

BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK ASIRLARDIR DÜNYAYA HÜKMETMİŞ BİR MİLLETİZ SEN ÜLKEMİ KÜÇÜK GÖREMEZSİN. RTE . DA BİR DÜNYA LİDERİ VE BAŞKANIDIR. . . . HER YÖNDEN GÜÇLÜYÜZ. . . . . . . HER YÖNDEN. . . . . . . NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

yanıt2
yanıt3
Nihuhaha:

Tam bir gerizekalılık

12
7
yanıtYanıtla
SİMSAR:

ADAM KENDİNCE TEPKİSİNİ GÖSTERMİŞ BAYRAĞA OLAN SEVGİSİNDEN MAŞALLAH HER NE KADARDA SHOW GİBİ GÖZÜKSE DE İYİ BİŞEY

yanıt6
yanıt9
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET..:

BU HABERİ YAPAN ZEVZEK! SEN TÜRKLERLE ALAY ETTİĞİNİN FARKINDA MISIN?

16
1
yanıtYanıtla
hilal:

bunu haber mi yaptınız? bu tarz olaylara bu kadar boş tepki veren insanlar size mantıklı geliyor mu? yazık!

14
3
yanıtYanıtla
Aylin:

Bayrağımizi yirtan ellerin kirilsin...

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title