Haberler

Ünlü Sunucu Burcu Esmersoy, Yer Çekimine Meydan Okudu

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı ilginç fotoğraf ile yer çekimine meydan okudu.

Ekranlardan bir süredir uzak olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı ilginç fotoğraf ile yer çekimine meydan okudu. Esmersoy fotoğrafına, "Bütün zillere basıp kaçtım." notunu ekledi.

Ünlü Sunucu Burcu Esmersoy, Yer Çekimine Meydan Okudu

"UÇAN KADIN BURCU"

Burcu Esmersoy'un ilginç fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un ilginç pozuna takipçileri de sessiz kalmadı. Takipçileri Burcu Esmersoy'u bu pozuna güldüren yorumlar yaptı. Burcu Esmersoy'un takipçiler, "Photoshop bu inanmayın", "Kesin ip var", "Tırnaklarını kıracaksın", "Kesin indirim var", "Madam Matrix", "Uçan kadın Burcu", "Düz duvara tırmanmak bu olsa gerek", "Burcu resmen yer çekimine meydan okumuşsun" yorumlarını yaptı.

Ünlü Sunucu Burcu Esmersoy, Yer Çekimine Meydan Okudu

Ünlü Sunucu Burcu Esmersoy, Yer Çekimine Meydan Okudu

Ünlü Sunucu Burcu Esmersoy, Yer Çekimine Meydan Okudu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Esmersoy Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (24)

Dürbünlü:

şunun türke benzer bir tarafı varmı sizce..?

4
3
yanıtYanıtla
adanus:

bilemedim şimdi varmıki ?

yanıt0
yanıt0
aertt:

seni vatan haini dönme dürbünlü

yanıt0
yanıt0
Boş adam dürbün yine zırvalıyor.:

başka haberlerde, M. Kemal Atatürk ile ilgili yazdığın yorumları hatırlıyorum da. . . Senin de Türk''e benzer bir tarafın yok.

yanıt0
yanıt0
CEMAL:

4 milyon suriyeli benziyor da bu mu benzemiyor

yanıt0
yanıt0
Sevan Dabağyan:

Türk''e benzese ne olur benzemese ne olur? Türk olmak zorunda mı? Türk olmak Tanrı''nın emri mi? Ayrıca ''''Türk'''' yazarken baş harfi büyük yazılır. Çok cahil ve faşistsin.

yanıt0
yanıt0
derya:

türke benzeyince ne oluyormus ?? önemli olan insan olmasi, aptalca yorumlarinizi kendinize saklayin

yanıt0
yanıt0
LEBLEBILI:

Var tabi. Sen kendine bak

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

Burcum senin gibi manitam olsa villamızdan dışarı bile çıkmam. kileri un çuvalları ile doldurur ekmeğimizi bile kendimiz yaparız

2
0
yanıtYanıtla
SÜPER:

bayılıyorum bu kadına, keşke fiziğim böyle olsaydı

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title