Haberler

Ünlü Şarkıcı Hadise, Beğendiği 10 Milyon Liralık Evi Alabilmek İçin Lüks Evini Satışa Çıkardı

Güncelleme:

Şarkıcı Hadise, İstinye'de bulunan evine girmeye çalışan takıntılı hayranından sonra evini değiştirmeye karar verdi. Beğendiği 10 milyon liralık evi almak isteyen Hadise, lüks evini satışa çıkardı.

İstinye'de bulunan evine girmeye çalışan takıntılı hayranı yüzünden evini değiştirmeye karar veren Hadise, Bebek'te bir ev satın almaya karar verdi. Hadise hayalindeki evi almak için lüks rezidansta olan evini satışa çıkardı.

10 MİLYON LİRALIK EV ALACAK

Gecce'nin haberine göre; jüri üyesi olduğu 'O Ses Türkiye'den bölüm başına 70 bin lira, konserlerinden ise 150 bin lira alan popçu, beğendiği 10 milyon liralık evi satın alabilmek için lüks bir rezidansta bulunan dairesini satışa çıkardı.

Ünlü Şarkıcı Hadise, 10 Milyon Liralık Evi Alabilmek İçin Lüks Evini Satışa Çıkardı

EVİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Genç şarkıcı Hadise, 1 milyon 250 bin TL'lik evini sattığında Bebek'te istediği evi alacak. Ünlü popçunun almak istediği ev, Ayşe Sultan Korusu'nda 250 metrekarelik 4 oda bir salon bir daire.

Ünlü Şarkıcı Hadise, 10 Milyon Liralık Evi Alabilmek İçin Lüks Evini Satışa Çıkardı

ANNESİNİ ZİYARET ETTİ

Taşınma telaşıyla uğraşan Hadise, bunun yanı sıra Türkiye'de sıkıntılı günler yaşadıktan sonra Belçika'ya giden annesini ziyaret etti.

Ünlü Şarkıcı Hadise, 10 Milyon Liralık Evi Alabilmek İçin Lüks Evini Satışa Çıkardı

Kaynak: Magazin

Türkiye İstinye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

2019:

Bir Ev Nasıl 10 Milyon Edebilir. Altından mı Mantolamışlar. Allah beyin versin.

5
1
yanıtYanıtla
.......:

DİYORUM Kİ ; DÜNYA MALI DÜNYADA KALACAĞI İÇİN, BİRAZ DA AHİRET HAYATI İÇİN BİR HIRS YAPIP, BU 10 MİLYONUN SADECE 1 MİLYONCUĞUNU, SOKAKTA BARAKALARDA YAŞAYAN AÇ, SEFİL İNSANLARA AYIRIRSANIZ, İNANIN KARŞILIKSIZ BIRAKILMAYACAK VE BELKİ DE KENDİNİZE KASR_I CENNET SATIN ALMIŞ OLACAKSINIZ HADİSE HANIM. YİNE DE SİZ BİLİRSİNİZ. . .

3
2
yanıtYanıtla
Alis:

Gereksiz adamlara ederinden fazla para gidiyor bu ülkede

3
1
yanıtYanıtla
Osman:

Bu dinleyen var mi

2
1
yanıtYanıtla
Çelebi:

Merhabe hadise

0
2
yanıtYanıtla
emr:

zenginin malı züğürdün çenesi hesabı.

1
1
yanıtYanıtla
aliye:

biz vatandaşları hiç ilgilendirmiyor senin alacağın evden bize ne a hadise ev alıyormuş diye sevinelimmi istiyon gene reklamlar

1
1
yanıtYanıtla
Somo:

Senin hayranın senin gibi manyak sonrada. Olma delisi

0
1
yanıtYanıtla
sn:

off bundan da haberdar oldum artık rahat rahat uyurum tşklr

1
0
yanıtYanıtla
.......:

ne karı ama. .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title