Haberler

Demet Akalın ve kızının olduğu araca yumruklu saldırı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın aracı, trafikte kendisini sıkıştıran bir sürücü tarafından yumruklandı. Kızıyla birlikte saldırıya uğrayan Akalın, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından anlatarak isyan etti.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Demet Akalın, son zamanlarda artış gösteren trafik magandalarının saldırısına uğradı. Olay sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, trafikte saldırıya uğradığını ve şikayetçi olduğunu duyurdu.

ARABASI YUMRUKLANDI

Bodrum Turgutreis'te kızıyla birlikte araçta olduğu sırada, başka bir sürücünün aracına yumrukla saldırdığını açıklayan Demet Akalın, o anlarda kızının da çok korktuğunu ifade etti.

"ELBET BULACAĞIM SENİ"

Ünlü şarkıcı Instagram'dan yaptığı açıklamada olayı şu sözlerle anlattı: "Oğlum trafikte sıkıştırdığınız kadınlar sizden daha delikanlı! O ak sakalından utandı mı yumruklayıp arabamı kızımı korkutup kaçtın arabana! Neymiş kırmızıda geçecekmişim! 34 GSL... elbet bulacağım seni! Bana trafik terörü yaşatan plakasının sonunu göremedim! Şikayetçiyim! Jandarma bulur seni. Yazık! Bide arabadaki kadın bile çocuk var korkuttunuz diyorum 'hadi be' diyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve kızının olduğu araca yumruklu saldırı

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM BU İŞİN"

Öte yandan Uçankuş'a yaşadığı korkuyu anlatan Akalın, "Benim Demet Akalın olmam önemli değil. Arabada çocuk var bir kere. Cesarete bakar mısınız? Adam arabadan iniyor, arabayı yumrukluyor. Ya arabada eşim olsaydı. Artık bu işin erkeği kadını kalmadı. Eşim Okan, böyle durumlarda daha sakin ama ben deliriyorum. Ben trafik kurallarına uymayan birisi olsam, bir kural ihlali yapsam anlarım. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Zaten beni görünce şok oldu. Arabasına koştura koştura geri gitti. Bu sefer peşini bırakmayacağım bu işin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Magazin

Sosyal Medya Demet Akalın Turgutreis Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (58)

mesut:

Bu tiplerin ehliyetine sınırsız el konulmalı. Kullanmayı bilmiyorsan sürmeyeceksin. Toplu taşıma aracında git o zaman. Hem kendine hemde başkasına zarar vermemiş olursun.

42
25
yanıtYanıtla
Meto:

Hayırlı cumalar mesut kardes.Haklısın.

yanıt4
yanıt12
asd:

toplu taşımada daha kötü bunlar sen ne desen lafa atlar ortalığı karıştırır. adam . yaşlı bir amca of ne sıcak dedi adam hükümetten başladı işi Atatürk e getirdi. en son sen şimdi kime hakaret ediyorsun a getirdi. müdahale etmesek otobüs meydan savaşı çıkaracaktı

yanıt7
yanıt0
Kahraman Kaan:

kadınlar trafiğe çımamalı :) hahahaha

9
51
yanıtYanıtla
bir bayan:

erkekler trafikten men edilmeli kazalar yüzde 80 düşer kendini bilmezler erkeğiz bayandan daha iyi araç kullanıyoruz derler ama malesef daha hiçbiri benimle bu konuda iddalı olamadı hepsine pes dedirttim bayan şoför olarak bizde sizleri istemiyoruz kurallar uymayan sizlersiniz

yanıt5
yanıt0
a:

bence de erkekler

yanıt1
yanıt0
adanalı:

sen önce yazmayı öğren

yanıt0
yanıt0
iklim:

seninde modan geçti beee demet teyze

40
5
yanıtYanıtla
YUSUF:

demet akalın güzel ve de başarılı bir şarkıcıdır yapılanları doğru bulmuyorum

2
37
yanıtYanıtla
EROL:

kızıyla bir bayana saldıranın it sürüsünden farkı yoktur

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title