Haberler

Ünlü oyuncu İclal Aydın'ın evine hırsız girdi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın gece yarısı evine hırsız girdi. Aydın, evinden çok bir şey çalmayan hırsızları "Zarif" olarak niteledi.

Son olarak TRT'nin Ege'nin Hamsisi dizisinde rol alan oyuncu İclal Aydın gece yarısı evine giren hırsız şokuyla sarsıldı.

Urla'da yaşayan İclal Aydın, görüntü yönetmeni eşi Efe Kubilay İstanbul'da olduğu için kızı Lal Başbuğ ile evde olduğunu belirterek, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"BEHLÜL FERYAT FİGAN BAĞIRIYORDU"

"Biz uyurken evimize giren hırsızlar maddi şeylerden çok huzurumuzu çaldılar. Yaprak kıpırdasa havlayan köpeğimiz Marlon'u ilaçlı mama verip, gözlerine sprey sıkarak etkisiz hale getirmişler. Kedimiz Behlül feryat figan kapımızı tırmalayarak bağırıp çağırırken aslında bizi uyandırmaya çalışıyormuş. Sabahın erken saatinde, uyku sersemi 'mutfak kapısını açık unuttum herhalde' dedim önce.

Ünlü oyuncu İclal Aydın'ın evine hırsız girdi

"JANDARMA DAKİKALAR İÇİNDE GELDİ"

Sonra kapının önüne atılmış cüzdan falan filan derken durumu anladım. Sabah 06.41'de idrak ettiğim durumun sonunda aradığım Urla Jandarma Komutanlığı ekipleri dakikalar içinde evimizdeydi. Komşularımız, Urla'daki dostlarımız bütün gün bizimle birlikteydiler.

Ünlü oyuncu İclal Aydın'ın evine hırsız girdi

"ZARİF HIRSIZLARMIŞ"

Evine yüzüne çorap geçirmiş 2 kişinin girdiğini belirten İclal Aydın, "Duymadık Demeyin" aracılığıyla özellikle tatil yöresinde yaşayanları uyardı ve "Herkes özellikle panjurlarına ve alarm sistemine çok dikkat etsin. Çantam aşağı kattaydı. Onun içinden bir şeyler ve bir de ehliyetimi almışlar. Sonra hiçbir şeye dokunmadan kapıları açık bırakıp gitmişler. Muhtemelen kimliği görünce kim olduğumu görüp çıktılar. Zarif hırsızlarmış. Bilgisayarımı, laptop'ımı filan almamış. Cüzdanı da kapının yanına atmışlar. Yukarı çıkmamış olmaları, köpeği zehirlememiş olmalarına çok mutluyum"

Ünlü oyuncu İclal Aydın'ın evine hırsız girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aydın Urla Ege Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

vuhuhhhhhuuu:

çok güzel karısınız hanfendi :D

5
5
yanıtYanıtla
otorite:

onu bunu bilmem güzel kadınsın be İclal of of ben sana hep aşıkdım.......

4
3
yanıtYanıtla
Oooooooo:

Besiktasda unlu diye adi gecen eglence Yeri sahibi iscilerini tokatlamis hemde zavalli kizcagizi bayagi dovmus sen isyeri sahibi parali biri olmussun adam olamamisin insan olamamissin sonradan gorme hoduk . . . . . . . .

6
1
yanıtYanıtla
TAYTIS:

BU SADECE REKLAM, ETRAFINA (KENDİSİ GİBİ KENDİNE BAKMAYAN) BAYANLARI ETRAFINA TOPLAMIŞ ORTADAKİ GÜZELLİĞİNİ PAYLAŞMAK İÇİNDİR. NİYE SİBEL CANI ALMİYORSUN YANINA VEYA HÜLYA AVŞARI

2
4
yanıtYanıtla
otorite:

ne akıllı bir yorum yemin olsun bu yorumun üstüne yorum tanımam zeka fışkırıyor mübarek Aınştein bile yanında sıfır kalırmış ama o bir şeyler icat etmiş artık sendende ilim için bilim için bir şeyler bekliyoruz......

yanıt7
yanıt0
Döndü Teyze:

üzülmeye değmez.

3
2
yanıtYanıtla
SANA DA:

SANA DA

yanıt2
yanıt0
misafir:

yazarligini görmedik ama güzel bir karisin

0
0
yanıtYanıtla
ADAM:

İclal Aydın kim ya? Ben mi cahil kaldım yoksa? Normal halk bile çok tanımıyorken elin mağara adamı hırsızı nasıl tanısın seni kimliğinden? Neyse geçmiş olsun, hırsız girmesi kötü bir travmadır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title