Haberler

Ünlü İsimler, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu'nun Konuk Olduğu Yayını Erken Bitirdiği İddiasına Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk aldığı Ekrem İmamoğlu'nun sözünü sürekli kestiği ve yayını erken saatte bitirdiği iddiasına ünlü isimlerden tepki yağdı.

Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın sunduğu CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Programın birçok yerinde konuğu İmamoğlu'nun sözünü kesen ve programı söylediği saatten erken bitirdiği iddia edilen Hakan'a sosyal medyadan büyük tepki geldi.

Başlangıçta programın 3 bölümden oluşacağını belirten Ahmet Hakan daha sonra programı yaklaşık 30 dakika erken bitirdiği söylendi. Hakan'ın bu hareketi ise sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geldi. Birçok ünlü isim, Ahmet Hakan'ın bu hamlesine sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

KANALDAN AÇIKLAMA GELDİ

İYİ Parti'li Mehmet Aslan İmamoğlu'nun konuk olduğu programın erken bitirildiğini iddia etti. CNN TÜRK ise resmi twitter hesabından erken bitirildi iddiasına yanıt verdi. Yapılan açıklamada İmamoğlu'na 1 Saat 25 dakika, rakibi Binali Yıldırım'a ise 1 Saat 18 dakika süre verildiği belirtildi.

İşte ünlü isimlerin Ahmet Hakan'a tepkileri...

ATİLLA TAŞ

"Programın adı 'Tarafsız Bölge' olmamış yalnız. 'Sahibinin sesi' daha mantıklı olurdu."

Ünlü İsimler, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu'nun Konuk Olduğu Yayını Erken Bitirmesine Tepki Gösterdi

MÜJDAT GEZEN

"CNN'in ısrarla göstermek istemediği tablolar. Bize de ısrarla paylaşmak düşer."

Ünlü İsimler, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu'nun Konuk Olduğu Yayını Erken Bitirmesine Tepki Gösterdi

RENAN BİLEK

"Ahmet Bey, Tarafsız Bölge adından program yapan deneyimli ve sorumlu bir gazeteci olarak, okur ve seyircilerinize neden programınızın ilan edilen süreden 30 dakika önce bitirdiğinizi dürüstçe açıklamayı düşünüyor musunuz?"

Ünlü İsimler, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu'nun Konuk Olduğu Yayını Erken Bitirmesine Tepki Gösterdi

GONCA VUSLATERİ

"Tarafsız dimi bu bölge? Tarafsız Bölge"

Ünlü İsimler, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu'nun Konuk Olduğu Yayını Erken Bitirmesine Tepki Gösterdi

NEJAT İŞLER

"Sn. İmamoğlu, İstanbul'daki israfı gözler önüne serdi. Web sitesi için 3 yılda 80 milyon. Uygulanmayan fikir projelerine 226 milyon. Sayıştay zarar raporu 753 milyon. İhtiyaç dışı araç kiralama 120 milyon Buz dağının görünen yüzü"

Ünlü İsimler, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu'nun Konuk Olduğu Yayını Erken Bitirmesine Tepki Gösterdi

VOLKAN KONAK

"Ekrem İmamoğlu: Şimdi israfları anlatacağım

Ahmet Hakan: Süre bitti.

İlahi Tarafsız Bölge. ilahi tarafsız medya!"

Ünlü İsimler, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu'nun Konuk Olduğu Yayını Erken Bitirmesine Tepki Gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Ekrem İmamoğlu İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (329)

Ajan:

Bu İmamoğlu belediyenin verilerini kime satacaktı yada kimler ondan istedi eğer inceleme yapacaksan 20 gün başkanlık yaptın bütün bilgisayarlar dosyalar elinin altında bütün müfedişlere görev ver al incele niye kopyalıyorsun yerinde incele amaç başka çünkü çok sinsi çok tehlikeli satacak İstanbulu.

28
33
yanıtYanıtla
ZABİT:

Bak , bir şeyi atlamışsın :İstanbul''u kiloyla mı satacaaak , yoksa kanalizasyon adedine göre mi satacak onu belirtmemiş''sin . . . Aydınlat ki sözlerin havada kalmasın AJAN

yanıt3
yanıt3
Anlayamayan zabite:

Orada amaç istanbulun tüm bigilerini başka yerlere vermekti, sanırım bunuda başardı, araştırılmalı, tüm istanbulluların bilgileri oradadır.

yanıt3
yanıt6
ZABİT:

Bu kadar mı ( Kusura bakma ama) aklınız küçük olur . Belediyeliğin elinde ne olabilir ? . Kanalizasyon haritaları , su şebekesi geçiş yerleri , telekomünikasyon geçiş yerleri olur . . . Siz neden aklınızı kullanmıyorsunuz . Tabi belediyede askeri bilgiler , teknolojik çalışmalar , uranyumu zenginleştirme yerlerinin haritalarını çalacaklardı . . . Akla ziyan AJAN

yanıt4
yanıt3
İçki haram sonu Cehennem:

Şu nejat işler mi ne bi sarhoş berduş var yalan bilgi ve belgeye dayanarak 700 falan makam aracından bahsediyor 120 araç makam aracı var belediyenin ha hizmet araçlarını falan da saydıysa sarhoş kafayla hani isminin igdaşın bir telefonla ayağınıza gelen hizmet araçları.

30
30
yanıtYanıtla
konyalı:

İçen kendisine zarar verir kardeş Devlet malını deniz görenlerin üzerinde 80milyon kul hakkı var

yanıt13
yanıt0
ŞAPKACI:

SOFULAR HARAM DEMİŞLER, BU AŞKIN BADESİNE. BEN DOLDURUR BEN İÇERİM, GÜNAH BENİM KİMENE?O ADAM MEMLEKETİ YÖNETMİYOR BRE GAFİL SEN YÖNETİP CAMİDEN ÇIKMAYAN AMA MEMLEKETİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRENLERE DİK GÖZÜNÜ. #HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK#

yanıt7
yanıt4
aksamci:

insanlara sarhos berdus diye hitap edilmez yobaz ickiyi sigarayi karistirma bu islere erdogan ickimi iciyorda aylik 20 trilyon milletin parasini israf ediyor gercekleri örtbaz etmek icin konulari saptirmayin senin paranlami iciyom, adammi dolandiriyom irzinami geciyom ne istiyorsunuz siz bizden ya tepemizi attiracaksiniz bak

yanıt5
yanıt4
vatanş:

Sanane kardeşim içki içerse bunun tövbesi var. BUNLARIN YEDİĞİ KUL HAKKI İŞTE BUNUN TÖVBESİ YOK. nasıl bir inanç var sizde kul hakkı yemek dogal geliyor.

yanıt6
yanıt3
adsız:

senin babanmı bunlar bu kadar güveniyorsun faturalara gelen zamlar belimizi bükerken nereye gidiyor bu paralar hiç düşünmedinmi bunlar yan gelip yatsın bizim anamız ağlasın sende gel burda saraylıları savun vay be Türkiyenin cehalet ortalaması tam da burada yazıklar olsun

yanıt1
yanıt4
Tüm 329 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title