Haberler

Ünlü İş Adamının Yeğenine Yapılan Silahlı Saldırı Anı, Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

İstanbul'da iki ünlü restoranın çalışanları arasında çıkan ve iş adamı Selahaddin Aydoğdu'nun yeğeninin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde iki ünlü restoranın çalışanları arasında çıkan ve Selahaddin Aydoğdu'nun yeğeninin yaralandığı silahlı saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, bir kişinin elindeki silahı Selahaddin Aydoğdu'nun yeğeni olan işletme müdürü M.E. Aydoğdu'ya doğrulttuğu görülüyor.

Ataşehir'de 2016 yılında iddiaya göre, çiçekçi Mehmet Emin Kaya'ya otomobiliyle çarpıp ölümüne neden olan Murathan Öztürk'ün babası M. Öztürk ve iş adamı Selahaddin Aydoğdu'nun yan yana bulunan et restoranlarının çalışanları arasında 3 ayrı kavga çıktı.

SİLAHLI SALDIRI KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde tarafların birbirleriyle kavga ettikleri, silahlı bir kişinin silahı iş adamı Selahaddin Aydoğdu'nun yeğeni olan işletme müdürü M.E. Aydoğdu'ya doğrulttuğu yer alıyor. Kalabalığın yoğunlaştığının görüldüğü görüntülerde bir süre sonra kalabalık dağılıyor.

'ÖLDÜRÜRÜRM SENİ' TEHDİDİNDEN İKİ GÜN SONRA SİLAHLI SALDIRI

İddiaya göre, 20 Ağustos 2016 tarihinde meydana gelen olayda, Selahaddin Aydoğdu'ya ait restoran çalışanı Y.T., molozların çalıştığı iş yerinin önüne dökülmemesi için M. Öztürk'ün iş yerine giderek çalışanları uyardı. Bu sırada restoranda bulunan M. Öztürk'ün, Y.T.'ye yönelik "Fotoğrafını alın bunun. Öldürtürüm seni. Bu gece aldıracağım seni" diyerek tehdit etti. Olaydan 2 gün sonra restoran çalışanı Y.T., iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Olaydan sonra yakalanan saldırgan Doğuş K. savunmasında, "Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Ben suç tarihinde olay yerinde değildim. Ben daha önce hırsızlık suçlarına karıştım, sabıkalarım vardır. Benim bu suçla hiçbir alakam yoktur. Beraatimi talep ediyorum" dedi. Yargılaması tamamlanan sanık Doğuş K., "silahlı yağmaya teşebbüs" ve "ruhsatsız silah taşıma" suçlarından toplam 7 yıl 8 ay hapse çarptırıldı.

RESTORAN ÇALIŞANLARI ARASINDA OTOPARK KAVGASI

Restoran çalışanları arasında 24 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen olayda ise, Selahaddin Aydoğdu'ya ait restoranda vale olarak çalışan N.Z. ile M. Öztürk'e ait restoranın müdürü A.B. arasında otopark yüzünden tartışma çıktı. Bu sırada otomobille olay yerine gelen 2'si silahlı 4 kişi kavgaya karıştı. Kavgaya müdahale ederek tarafları sakinleştirmeye çalışan Selahaddin Aydoğdu'nun da yeğeni olan işletme müdürü M.E. Aydoğdu, silahlı bir kişinin ateş etmesi sonucu iki ayağından ve başından yaralandı. Silahlı saldırganlar ise hızla olay yerinden ayrıldı.

Olaya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaklaşık 3 yıldır yürütülen soruşturma sürüyor.

"DOSYA İHMAL EDİLDİ"

Selahaddin Aydoğdu'nun restoranının çalışanlarının avukatı Dursun Küçük, "Biz faillerin medyatikliğini, daha önce de bu olaylara karıştığını dosyaya müdahale edebileceğini yazılı olarak dilekçelerimizde tekrarla belirtmemize rağmen, dosya savcılık tarafından ihmal edildi, deliller toplanmadı. Silahlı yaralama olmasına, 2 kurşunun bacağa isabet etmesi, 1 kurşunun kafayı sıyırmasına rağmen ve failler belli olmasına rağmen, tutuklama olmadı. Hatta tutuklamaya hiç sevk edilmedi savcı tarafından" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (7)

Dürbünlü:

onyedi yıl kabus gibi geçti.

5
1
yanıtYanıtla
Türk Halkı:

Çok Dogru Söylüyorsun Kardeşim.

yanıt3
yanıt1
Pakize:

Daha geçmedi asıl şimdi başlıyor.

yanıt0
yanıt0
Akilsizlar:

Avrupada da caydirici ceza yok . Bizim ülkede insanlar din olsun insanlik olsun herseyi kaybetmis durumda insanlarin insana hayvana hicbirseye saygisi kalmadi. Silahlari topliycaksin herkesden vermeyene 10 yil hapis sorun burda

2
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Dindar Türkiye hepsi imanlı

1
2
yanıtYanıtla
Unos:

Al birini vur birine caydirici cezalarimiz olsaydi avrupadaki gibi ayni zamanda medeniyet bunlar olmazdi

3
0
yanıtYanıtla
Dogru:

Nedeni herneysede, bu olanlar cahilliktir.Zaten Türkiyede medeni okumus insanlarin kaderleri böyle medeniyetsiz kendini bilmez mallarin yüzünden gölgede kaliyor.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title