Haberler

Ünlü fenomen Reynmen, albüm çıkaracağını açıkladı

Güncelleme:

Çıkardığı son şarkısı Ela ile dinlenme rekorları kıran Reynmen, sosyal medya hesabından albüm çıkaracağını açıkladı.

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, son yaptığı açıklamayla gündeme oturdu.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLMUŞTU

Geçtiğimiz ay çıkardığı Ela şarkısıyla kısa süre içerisinde dinlenme rekoru kıran Reynmen, İnternet üzerinden tıklanmaların sahte olduğu iddia edilerek ünlü birçok isimden eleştiri almıştı. Büyüyen polemiğe sosyal medya fenomeni gerçek dinlenme rakamlarını tek tek açıklayıp eleştirilere cevap vermişti.

Ünlü fenomen Reynmen, albüm çıkaracağını açıkladı

"ALBÜM YAPACAĞIM"

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü fenomen, sosyal medya hesabından albüm yapacağını duyurdu. Reynmen,"Müzik camiasından özür dileyerek cümleye başlamak istedim. Albüm yapacağımın haberini sizlere vermek istedim. Konser de yapacağım. Buradan derdi olduğum, beni sevmeyen, çekemeyen, saygı duymamı beklediğiniz yılların sanatçısı ağabeylerime ve ablalarıma sesleniyorum; onlar bilet almasınlar, ben onlara göndereceğim" ifadelerini kullandı.

Ünlü fenomen Reynmen, albüm çıkaracağını açıkladı

Ünlü fenomen Reynmen, albüm çıkaracağını açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Reynmen Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (23)

KÜBRA:

REYNMEN . . . SENİ SEVİYORUZ. . SANA AŞIĞIMMM

10
33
yanıtYanıtla
MALLARRRR:

NET OLARAK SALAKSIN KÜBRA YAŞIN 13 FALAN HERALDE

yanıt10
yanıt8
meto:

mallar sen kendin malsin öncelkle ister yaşı 1 olsun ister 2 olsun sanane görüşünden kızın herkezin görüşü kendine hayati kendine milletin hayatina görüşüne karişmayin . . .

yanıt1
yanıt1
METOOOORRR:

MTEO kapa çeneni avukatlık yapma. .

yanıt0
yanıt0
DIRDIRMAN:

koşun gençler kezban gelmiş :)

yanıt0
yanıt0
danger:

bunuda haber diye sunanlara yazık

27
6
yanıtYanıtla
adsız:

5 milyon üzeri takipçin varsa albüm satışlarının çok çok iyi olması lazım bence riskli iş. çünkü bu iş gönder atıp veya video atıp milyonlarca beğeni ve tık almaya benzemez.

20
2
yanıtYanıtla
.............:

Niye insanlar album alsın ki. You tube dan bin kez seyreder. Albümü youtube için yaparsa olur. Raymani sevmem de diğer sevdiğim şarkıcılar için söylüyorum.

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

Arkadaşlar bayramınız kutlu olsun, bu arada yolculuğunuz esnasında lütfen fazla hız yapmayın ve kemerinizi bağlayın, Allah kazasız, belasız bayramlar nasip etsin.

19
0
yanıtYanıtla
...:

Vasifsiz insanları meşhur eden Yurdum İnsanı sizleride tebrik ediyorum zaman böyle bir zaman elinizde telefon internet saçma insanları meşhur edin aşık olun göklere çıkarın Sevin tabi para kazandırın umarım sizlere çok faydası vardır yiyecek ekmek bulamayan faturami neyle ödeyeceğim napıyım diye düşünen insanlar sadece kalakalsin ay sonunda

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title