Haberler

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz çiftçi oldu

Güncelleme:

Ufak Tefek Cinayetler'de Merve karakterini başarıyla canlandıran Aslıhan Gürbüz, çiftçiliğe başladı.

Bir döneme damga vuran Ufak Tefek Cinayetler'de Merve karakterine hayat veren ve performansıyla alkış toplayan güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, son zamanlarda çiftçiliğe merak saldı. Gürbüz, Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Kursu'na gidiyor.

TARIMLA İLGİLENİYOR

Ufak Tefek Cinayetler'in final yapmasından sonra ekranlara ara veren başarılı oyuncu, yeni uğraşıyla merakta olan hayranlarının karşısına çıktı.Gürbüz, son olarak çiftçiliğe merak saldı. Doğaya ve hayvanlara ilgisi herkes tarafından bilinen güzel oyuncu, tarımla ilgileniyor.

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz çiftçi oldu

MAGAZİN GÜNDEMİNE MANŞET VERDİ

Balıkesir'de 4. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Kursu'na gitmeye başlayarak 9 gündür eğitim alan Aslıhan Gürbüz, öğrendiklerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Aldığı eğitim hakkında hayranlarını bilgilendiren Gürbüz magazin gündemine de gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz çiftçi oldu

Güzel oyuncu Instagram hesabından şu notu paylaştı;

"GELSİN 'ÇİFTÇİ OLDU' BAŞLIKLARI"

"9 gündür "Tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği" üzerine bir eğitim alıyorum, farklı sektörlerden 75 arkadaşım ile birlikte. (Burası işin magazin kısmı, gelsin "çiftçi oldu" başlıkları) Ama ben size, eğitim aldığım yeri anlatmak isterim. BAÇEM ( Balıkesir çiftçi eğitim merkezi), Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı bir müdürlüktür. Burhaniye de Börezli köyünde 100 dönümlük bir araziye kurulmuş bir ilim irfan yuvası da diyebiliriz. Gerçekten bir avuç insan 2015 den beri harikalar yaratmış burada, büyük özverilerle çalışmışlar. Çok büyük ve önemli şeyler keşfetmişler, üretmişler, öğrenmişler ve öğretmişler."

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz çiftçi oldu

"BEN GİBİLERE TOPRAĞIN ŞİFASINI ANLATTILAR"

"4 kuşak öncem toprakla haşır neşir iken, balkonda çiçek yetiştiremeyen bana ve benim gibilere, doğanın şifasından, toprağın bereketine, suyun kutsallığından, tarlada ki emeğe her şeyi tek tek anlattılar. 4 kuşaktır çiftçilik yapanlara, uzaklardan köylerden gelenlere, ziraat mühendislerine de anlattılar, onlarla da bilgileri paylaştılar."

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz çiftçi oldu

"BU EĞİTİM TÜM TÜRKİYE'YE YAYILSIN"

"Araştırın, neler yapmışlar, nasıl eğitimler vermişler nasıl festivaller düzenlemişler. Siyasetten bürokrasiden anlamam ama bu eğitimin bu oluşumun bütün belediyelere ve dolayısıyla ülkeye yayılması gerektiğini düşünüyorum."

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz çiftçi oldu

"HEP BİRLİKTE ÇALIŞALIM"

"Sevgili büyüklerim, bir inceleyin, kendi şehirlerinize uyarlayın, burası her bilgisini tecrübesini paylaşan bir kurum. Bu bilgiler bu eğitim hepimiz için önemli, geleceğimiz bu topraklarda, gelin hep birlikte çalışarak tıbbi ve aromatik bitkiyi en iyi yetiştiren ülkeler arasına girelim."

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz çiftçi oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Gürbüz Balıkesir Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

İsmi gizli:

CİLLOB GİBİ

7
3
yanıtYanıtla
DUNYA DUZ OLABILIR:

ŞALVARINI GIYDE GEL BAHCEYI DOLANDA GEL INEKLERI SAĞDA GEL ALKISLIYOM SENI ZINCIRLIKUYUDAN YAZIYOM

7
0
yanıtYanıtla
YALNIZ ADAM:

insanın özüde sözüde topraktır ne diyeyin ALLAH HAYIRLI BEREKETLİ HELALİNDEN KAZANMAYI NASİP ETSİN aslıhan hanım kolay gelsin SAYGILAR

7
0
yanıtYanıtla
MSDS:

Allah sahibine bağışlasın çok güzel kadın . .

6
1
yanıtYanıtla
Çiçtçi:

100 Yıldır Çiftçilikle ugraşıyoruz eskiyi arar olduk biz birşey anlayamadık büyük şirketler gibi 5 banka ile çalışıyoruz ömrümüz borç erteleme ile geçti Enflasyon yine tavan yapar millet çiftçilikten uzaklaşmaya başladı

6
0
yanıtYanıtla
asılhan:

öze dönmek herzaman güzeldir

4
0
yanıtYanıtla
günyüzüne çıkan fikirler:

insan aidiyet duygusuyla yetişir ve kendi benliğine gün gelir döner. tebrikler

3
0
yanıtYanıtla
ERHAN:

kütür kütürrr

2
1
yanıtYanıtla
gürcan:

bir şaşırdık sormayın buna şaşırmaktan evin yolunu şaşırmışız hatta kalpten gidenler varmış

1
2
yanıtYanıtla
FAT:

aferin kız

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title