Haberler

Uçağa binenler hostesi bagaj bölmesinde görünce gözlerine inanamadı

Güncelleme:

ABD'de bir uçaktaki kabin görevlisi, uçağın içerisinde bagaj konulan bölmelere tırmanarak boş bölüme uzandı ve yolcularla muhabbet etti. O anlar, amatör kameralara yansıdı. Havayolu şirketi ise konuyla ilgili, "Uçuş görevlilerimizden biri kalkış öncesinde, müşterileriyle kısa bir eğlenceli an yaşamaya çalıştı." dedi.

ABD'nin Philadelphia'dan Nashville'e giden bir yolcu uçağında kabin görevlilerinden biri, uçağın içerisinde tavanda bulunan ve bagajların bulunduğu bölmeye tırmanarak içerisinde yattı. Yolcularla muhabbet eden kabin görevlisi, amatör kameralarca kaydedildi.

Uçağa binenler hostesi bagaj bölmesinde görünce gözlerine inanamadı

HAVAYOLU ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Southwest Havayolları şirketi, olaya dair yaptığı açıklamada, "Southwest Havayolları çalışanları, mizah anlayışlarını ve benzersiz kişilikleri göstermeleriyle tanınırlar. Bu olayda, uçuş görevlilerimizden biri kalkış öncesinde, müşterileriyle kısa bir eğlenceli an yaşamaya çalıştı. Tabii ki bu bizim normal prosedürümüz değil ve Southwest Havayolları ekipleri, her zaman güvenliği en yüksek öncelik olarak tutuyorlar." ifadelerini kullandı.

Uçağa binenler hostesi bagaj bölmesinde görünce gözlerine inanamadı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Philadelphia Nashville Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

ASABİ:

KURBAN BAYRAMI GELİYOR DERİN DONDURUCU REKLAMLARI YOĞUNLAŞTI BU NE DEMEK? ŞU DEMEK KURBAN BAYRAMI GELDİĞİNDE KAHVEDE BİR ÇAY BİLE ISMARLAMAYAN PİNTİLERDE BİLE KURBAN KESMEK İÇİN BİR HAREKET Bİ GAYRET ALLAH KABUL ETSİN KESİP FAKİR FUKARAYI HATIRLAYANLARDAN LAKİN BEN HİÇ KİMSEYE İNANMIYORUM KESİP KEMİKLER MİLLETE, ETLER CUMBURLOP BUZLUĞA BİRDE KURBAN KESTİK DİYE HAVA ATMANIZ YOKMU ÖLDÜRÜYOR BENİ NE ARA MİLLET BÖYLE MENFAATKAR OLDU NEDEN BOZULDUK BİZ?

17
2
yanıtYanıtla
orhan:

helal sana ağzına sağlık. . .

yanıt7
yanıt1
vatandaş:

ne alaka bu haberin altına köylü insan tezek kokusu çekmek için sevinir mi enayi

yanıt4
yanıt3
Bir adam.:

o kadar haklısınki. RABBİM sonumuzu hayır etsin. Artık bizi çok kötü zamanlar bekliyor. İnsanlar menfaatçi . kimsenin kimseye saygısı tahammülü yok herkes herkesin kuyusunu kazıyor . önden yüzüne gülüyor arkandan atıp tutuyor. kime güvenecez kime sarılıcaz. RABBİM sen şu temiz kullarına yardım et. Bizi yalnız bırakma insan şeytanlarıyla. .

yanıt10
yanıt0
kral:

eteğini sıyırıp basacan

4
11
yanıtYanıtla
hebelehubele:

İnsanlarımız aç aç!

4
4
yanıtYanıtla
Muşlu:

2 saat gezdim arabayı park edecek yer bulamadım.

yanıt3
yanıt0
Diyarbakırdan:

Biz de bir zamanlar insanlarımız aç aç dedik , çöpe dökülen ekmek ve yemekleri görünce bu edebiyattan vazgeçtik. Senin yerinde olsam bu fakirlik edebiyatını terk ederim

yanıt2
yanıt2
HAMSİİİ:

YUSUF SARININ GOLÜ NEYDİ BEEEE

3
4
yanıtYanıtla
Burak:

Evet katılıyorum ama reklamlar kişiye özel ve sizin aranalariniza göre çıkıyor :)

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title