Haberler

İş Üstünde Yakalanan Tırnakçıdan Pişkin Sözler: 40 Yıldır Yapıyorum Kardeşim

Güncelleme:

Mersin'de, tırnakçılık yaptığı için tutuklanan 59 yaşındaki dolandırıcı, basın mensuplarına, "Her yerde, günde 2-3 defa yapıyorum. 40 yıldır yapıyorum kardeşim" dedi.

Mersin'de, 'tırnakçılık' denilen yöntemle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklanan Ahmet.K. (59) basın mensuplarına, ""Her yerde, günde 2-3 defa yapıyorum. 40 yıldır yapıyorum kardeşim" dedi.Dolandırıcı , 'Birgün yakalanacağınızı düşünmediniz mi?'sorusunu da, "Her zaman yakalanıyorum kardeşim" şeklinde cevap verdi.

DOLANDIRILDIĞINI ANLADI

Üst üste 2 gün kent merkezindeki bir markete giren bir kişi, yaptığı alışverişin ardından işyeri sahibine gösterdiği 200 TL'yi hızlı bir şekilde cebine koyup, alışveriş tutarından arta kalan para üstünü de alıp marketten çıktı. Şüphelinin verdiği parayı alıp almadığından şüphelenen işyeri sahibi, güvenlik kameralarını incelediğinde 'tırnakçılık' denilen yöntemle dolandırıldığını anladı.

İş Üstünde Yakalanan Tırnakçıdan Pişkin Sözler: 40 Yıldır Yapıyorum Kardeşim

GÖZALTINA ALINDI

İşletme sahibinin başvurusu üzerine şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik- Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kimliği belirlenen Ahmet K.'yi yakalayıp, gözaltına aldı.

"40 YILDIR YAPIYORUM KARDEŞİM"

Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Ahmet K. adliyeye sevk edileceği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularına verdiği cevaplar ile dikkat çekti. Ahmet K., "İddialar doğrudur. Para üstü alıp, para üstü vermiyorum kardeşim. Her yerde, günde 2-3 defa yapıyorum. 40 yıldır yapıyorum kardeşim" dedi.

"HER ZAMAN YAKALANIYORUM KARDEŞİM"

Şüpheli, 'Birgün yakalanacağınızı düşünmediniz mi sorusunu da "Her zaman yakalanıyorum kardeşim" diye yanıtladı. Ahmet K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (34)

Hakan07:

Adaletin olmadigi ulkemizde gayet normal

21
0
yanıtYanıtla
ORJİNAL ANTALYALI:

heval olabileceğini düşünüyorum.

yanıt0
yanıt0
Tirnakmakasi:

Tirnakcinin altina yorum yeri birakmislar yaziyim dedim. F35 lerden iki tane teslim olmusmus, nerde ucaklar. . . amerikada. Gulermisin aglarmisin. Havaalani tasiniyormus, niye herseyin en yenisi alinmadida eskileri aktariyorsun. Istanbulu almak icin herseyi yaparsiniz simdi. Bu ulke batmis, a kadar derine gidiyorki, hicbir vinc cikaramaz. Butun yatirimcilar kacmasina sasirmiyorum. Koyun gibi seyredelim. Bu arada bu tirnakcinin seruvenleri bitmez.

12
5
yanıtYanıtla
aaaaaaaaa:

Aptallığına tavan yapmışsın be. . BİS te hisseler günde bu kadar tavan yapmıyor. .

yanıt1
yanıt5
Hasssan:

F35 ler senin çocuğuna almış oldugun oyuncak uçak gibi oyuncak marketten alinmiyo ??

yanıt2
yanıt7
Ali:

bu işi 40 yıldır yapıyorsa ve her defasında ceza evinden çıkıyorsa pess. . . . Demekki cezalar yok denecek kadar az

17
0
yanıtYanıtla
QR:

cezalar yeterli de ceza veren yok. işin içine vijdan yerine cüzdan girince gördüğümüz şekil ortaya çıkıyor. Allah ıslah etsin.

yanıt1
yanıt1
HAYDAR KAŞ:

şeriat yönetiminde dakka bir gol bir hırsızın eli bileğinden kesilir. fazla yiyemez. işkembeside bukadar şiş olmazdı.

12
1
yanıtYanıtla
ali d.:

eskiden suçlular utanırdı yere bakardı şimdi bakıyorum zafer kazanmış komutan edasıyla yürüyorlar bunun nedenini ben biliyorum eğer sizler bilmiyorsanız biraz kafa yorun sizde anlayacaksınız

11
0
yanıtYanıtla
esenyurtta yaşadığım olay:

dün işten eve gelirken yolda küçük kamyonette çilek ve ceviz satan esmer bir vatandaşa(çingene) denk geldim. kabuklu cevizi 15 ten 10 düşürmüş bende kardeşlerime de alayım dedim 5 kg aldım ayrı poşetlerde ama elime ve gözüme hafif geldi poşetler ileride a101 de tarttırdım 700 gr civarı geld ipoşetler koştum ancak yakalayamadım araba ile kaçtı arabama bindim yola çıktım bizim mahallede önüme çıktı peşine düştüm yakaladım kapıyı açıp elemanı indirdim. ya paramı ya eksik cevizi dedim malzemeyi aldım

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title