Haberler

Türkiye-Polonya dostluğunu voleybol pekiştirdi

Güncelleme:

Türkiye ile Polonya'dan voleybol takımları, hem iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirmek hem de SMA hastası bir çocuğun tedavisine katkıda bulunmak üzere Polonya'da düzenlenen özel turnuvada karşı karşıya geldi.

Türkiye ile Polonya'dan voleybol takımları, hem iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirmek hem de SMA hastası bir çocuğun tedavisine katkıda bulunmak üzere Polonya'da düzenlenen özel turnuvada karşı karşıya geldi.

Polonya'nın Wroclaw kentinde her yıl muhtaç kişilere yardım için düzenlenen "Giganci Siatkowki" adlı turnuvaya bu sene Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe HDI Sigorta ile Polonya'dan Jastrzebski Wegiel ve PGE Skra Belchatow erkek voleybol takımları katıldı.

Bu yılki turnuvada Avrupa Parlamentosundaki Türkiye-AB Dostluk Grubu Başkanı ve aynı zamanda Polonya Voleybol Federasyonu Başkan Yardımcısı olan Ryszard Czarnecki'nin girişimleriyle Türk takımları yer aldı.

Geliri Polonyalı SMA hastası 2 yaşındaki Amelka isimli bir çocuğun tedavisine bağışlanacak turnuvanın ilk gününde Galatarasay ile Jastrzebski Wegiel karşılaştı. Galatasaray, karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

Fenerbahçe de ilk günkü rakibi PGE Skra Belchatow karşısında 3-0 mağlup oldu.

Turnuva öncesinde her iki ülkeden heyetlerin katılımıyla Türkiye-Polonya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için toplantı düzenlendi.

Toplantıya, turnuvayı düzenleyen Polonya'nın Aşağı Silesia Eyaleti Voleybol Federasyonu Başkanı Wojciech Rozdolski, sponsor firma yetkilileri, Türkiye-AB Dostluk Grubu Genel Sekreteri İpek Tekdemir, Polonya-Türk Dostluk ve Dayanışma Derneği (TÜRKPOL) Başkanı Göktürk İplikçioğlu ve Türkiye Dışişleri Bakanlığından temsilciler katıldı.

Toplantıda yapılan konuşmalarda sporun birleştirici etkisinin dostluğu geliştirmede önem taşıdığı, iş dünyasının spor kulüplerine desteğinin artması gerektiği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Togo Cumhuriyeti voleybol Polonya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title