Haberler

Türkiye Düşüncü Kulübü'nden hayvancılık ve tarım dosyası

Türkiye Düşünce Kulübü yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Bursa Milletvekillileri Mustafa Esgin ve Zafer Işık ile bir araya gelerek hayvancılık ve tarım alanında hazırladıkları dosyalarını kendilerine takdim etti.

Türkiye Düşünce Kulübü yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Bursa Milletvekillileri Mustafa Esgin ve Zafer Işık ile bir araya gelerek hayvancılık ve tarım alanında hazırladıkları dosyalarını kendilerine takdim etti.

Tarım ve Hayvancılığın gelişimi için üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirme sözü veren AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, "Ben kendimde hayvancılığın içinde olan bir hemşeriniz olarak sorun ve isteklere hakim biri olarak her zaman yanınızdayım. Hazırladığınız proje gerçekten hayvancılık için önemli olan ve halkımıza fayda sağlayacak bir çalışmadır. Bu proje için Tarım Bakanımız ve yetkililer ile bir araya gelerek projenin hayata geçmesi için Bursa milletvekilleri olarak üzerimize düşen görevlerini yerine getireceğiz" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekillileri Mustafa Esgin, "Sürekli sahada halkımızla iç içeyiz. Yenişehir Havaalanı için yaptığımız çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Havaalanı bugün doluluk oranları bakımında yüzde 100'lük oranlara ulaştı. Bunun yanı sıra sağlık alanında Bursa'ya açılan Şehir Hastanesi son derece donanımlı teknik ekibi ve personeli ile Bursalı hemşerilerimizin hizmetine girmiştir. Yenişehir bizim gözbebeğimizdir. Tarım ve hayvancılık üzerine Türkiye'nin önemli yerleşim merkezlerinden birisidir. Bu anlamda sizlerin istek ve beklentilerini gerek Bursa'da gerekse Ankara'da çözüme ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağımızdan emin olun" dedi.

Türkiye Düşünce Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Çelik, "Öncelikle sorunların çözümü için ilçemize gelen AK Parti Bursa milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Hayvancılık alanında ilçemize yapılmasını istediğimiz TOKİ çiftlikleri ile ufak ölçekteki üreticiler ve köylerdeki halkımız bir araya gelerek kendi işletmelerinde üretim yapabilecekler. Bu proje ile hem masraflar azalacak hem de bilinçli hayvancılıkla birlikte modern tesislerde üretim yapılacak. Bu tesislerde aynı zamanda halkımız kendileri de çalışabilecekler" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title