Haberler

TÜGİAD Ankara'ya Güçlü Yeni Yönetim

Güncelleme:

"İstanbul'dan Ankara'ya şirketimi taşıdığımda burada yaptığım araştırmalarda iş dünyasındaki dernekler arasında ilk tercihim TÜGİAD oldu.


TÜGİAD Ankara Şubesi'nin 9. Genel Kurulu'nda Ercan Kahraman başkanlığındaki yeni yönetim bayrağı devraldı.
Ercan Kahraman: "Ülkemize ekonomik ve ticari açıdan katkıda bulunmak için göreve geldik"
Kahraman: "Yeni atılımlarla Şubemizi çok daha aktif bir boyuta taşıyacağız"

Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin (TÜGİAD) Ankara Şubesi'nde yönetimi Ercan Kahraman ve ekibi devraldı.
TÜGİAD ülke genelinde şube kongrelerine devam ediyor.

Ege, Çukurova ve Bursa'nın ardından Ankara Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu da gerçekleştirildi. Şube merkezinde yapılan genel kurula TÜGİAD'ın Genel Başkanı Rahmi Çuhacı , Genel Sekreteri Başak İlisu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Yücelen, Ankara Şube eski Başkanlarından Barış Aydın, Ege ve Bursa Şube Başkanları ve Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak ile üyeler katıldı.

Naslı'dan duygusal veda

İstiklal Marşı ve yapılan saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapan Ankara Şube 8'inci Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Türker Naslı, TÜGİAD'ın kendisi için taşıdığı önemi ifade ederek, "TÜGİAD, içinde geçirdiğim süre boyunca bana çok fazla katkıları olan bir kurum oldu. En yakın arkadaşlarım bu dernekte. En güzel ilişkilerimi yine bu dernek sayesinde kurdum. TÜGİAD benim ailem…" dedi. Görev süreleri boyunca hep aktif olup Derneği iyi yerlere getirmeye çalıştıklarını söyleyen Naslı, "Görev süremizde 122 etkinlik gerçekleştirdik, ben ve yönetim kurulum, derneğimiz ve milletimiz adına iyi projelerde yer aldı. Şimdi bayrağı sevgili kardeşim Ercan Kahraman ve yeni yönetime bırakıyorum. İnanıyorum ki bizim bıraktığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacaklardır" diye konuştu.

Çuhacı eski yönetime teşekkür etti

Genel Kurulda konuşan TÜGİAD Genel Başkanı Rahmi Çuhacı, Ankara Şube 8. Dönem Başkanı Naslı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, görev süreleri boyunca ülkeye ve Derneğe katkılarından dolayı teşekkür etti. TÜGİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Yücelen, Dernek olarak yürüttükleri faaliyetlerde hep hatalardan dersler çıkardıklarını ifade ederek, "Derneğimizi hep bir adım öteye taşımaya çalıştık ve aldığımız yerden çok daha iyi noktalara taşıdık. Ankara Şubesi'nin yeni yönetimine canı gönülden başarılar diliyorum" dedi. TÜGİAD Ankara Şubesi eski başkanlarından Barış Aydın da Derneğin projelerinde ve gelişiminde katkısı olan herkese teşekkür etti.

TÜSİAV Başkanı Sarıtoprak da "Yenilik gelecektir ve geleceği genç işadamları kuracaktır. Ben de yılların birikimi ve deneyimiyle her zaman arkanızda olup sizleri destekleyeceğim" dedi.

Kahraman iddialı…

TÜGİAD Ankara Şubesi'nin Başkanlığına seçilen Ercan Kahraman yaptığı teşekkür konuşmasında, bu görevin kendisi için çok büyük bir onur ve gurur olduğunu ifade ederek, şöyle dedi:

Yedek yönetim kurulu üyesi olarak ilk görevimin ardından Dernekte şu anda Ankara Şubesi Başkanlığı görevini arkadaşlarımla birlikte üstleniyoruz. Bizler talip olduğumuz bu göreve ülkemize ekonomik ve ticari açıdan katkıda bulunmak için geldik. TÜGİAD üyelerinin iş ilişkilerinin artırılmasını sağlamak için geldik. Ayrıca TÜGİAD şubemizin sadece Ankara'da kalmaması, yeni atılımlarla birlikte Şubemizi çok daha aktif bir boyuta taşımak için geldik. Bu görevi yönetim kurulumla birlikte üstlenmekten dolayı çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum."

Yeni yönetim kurulu

Divan Başkanlığı'nı Sefa Çol'ün yaptığı genel kurulda tek liste ile yapılan seçimlerle belirlenen 9. Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ercan Kahraman, Hikmet Koray Kartal, Koray Akar, Selim Akın, Murat Güleç, Can Çavuşoğlu, Onur Çanga, Serkan Aydın, Efe Bezci, Kemal Savaş, Begüm Akış, Özgür İncesu, Zafer Korkmaz, Kaya Karakaya, Fatih Yıldırım, Burcu Ateş, Bülent Erbora, Berkan Bayram.

Denetleme Kurulu üyeliklerine de Mirkan Aydın, Zafer Yıldırım, K. Oğuz Pala, Arzu Beyazıt, Ceyhan Bağcı ve Selim Kahraman seçildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barış Aydın Ali Yücelen Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title