Haberler

Tuba Büyüküstün'ün Doğal Hali Takipçilerini Büyüledi!

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak olan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün, sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafı büyük ilgi gördü. Takipçileri Büyüküstün'ün fotoğrafını yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

36 yaşındaki iki çocuk annesi Tuba Büyüküstün, makyajsız halini sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştı.Takipçilerinden tam not alan Büyüküstün'ün, bu fotoğrafına binlerce beğeni yağdı.

SAÇLARININ UZAMASI HAYRANLARINI SEVİNDİRDİ

Birçok takipçisi, güzel oyuncunun saçlarını uzattığını fark etti ve bu duruma çok sevindiğini yazdı. Takipçileri Büyüküstün için "eskisi gibi uzun saçlı ve çok güzel" yorumunu yaptı.

Tuba Büyüküstün'ün Doğal Hali Takipçilerini Büyüledi!

ESTETİKSİZ VE MAKYAJSIZ GÜZEL

Büyüküstün'ün bir takipçisi de "Türkiye'nin estetiksiz, makyajsız en güzel kadını." diye mesaj yazdı. Güzel oyuncunun bu pozu, sadece 50 dakikada 60 bine yakın beğeni aldı. Öte yandan Büyüküstün, sosyal medyadan sürekli olarak makyajsız hallerini paylaşmaktan kaçınmıyor. Tuba Büyüküstün'ün bazı hayranları, makyajsız çok daha güzel olduğunu düşünüyor.

Tuba Büyüküstün'ün Doğal Hali Takipçilerini Büyüledi!

Tuba Büyüküstün'ün Doğal Hali Takipçilerini Büyüledi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (28)

HANDAN:

Çok güzel bir kadın ama soğuk. yaratılış meselesi. Sağlık olsun.

17
3
yanıtYanıtla
ali:

aynen öyle güzel ama kadınsı değil :D

yanıt8
yanıt1
ben kimim:

kadın soguk degil ASİL dioruz biz ona. .

yanıt0
yanıt3
gercek:

güzellik önemli deyil birazda hanimlik gerek gül gibi yuvasini hic gereksiz yere yikti .

11
3
yanıtYanıtla
asdasd:

sana ne ya. milletin evinin içinde ne yaşandığını nerden biliyorsun da boşu boşuna diyorsun ya? insanların hayatına burnunuzu sokmaktan bi vazgeçin.

yanıt11
yanıt8
ITICI:

Evet estetiksiz ve makyajsız , güzel de denir (bismillah yaş daha 36!) ama bir iticilik var bu kadında , anlam veremediğim bir iticilik Suratındaki ifade öyle sanki sürekli burnunun altında kötü kokan bir şey varmış gibi, o şekilde bir surat , gülümsemesi bile samimi ve içten değil yoksa güzel tabi canım, kusursuz

11
1
yanıtYanıtla
.:

kadın güzel, yoruma açık bile değil. güzel. . .

8
3
yanıtYanıtla
ADINI YAZ:

BÜYÜLENMEDİM.

9
1
yanıtYanıtla
baraquda:

Eşimden sonra Tek geçereim. . . . .

2
5
yanıtYanıtla
Karpuz meselesi:

Öyle 1 koltukta 2 karpuz olmuyor. Sizde memleketin geri kalanı gibi “imkanlar” ı değil, inkansızlıklar içinde de olsa ülkenizde yaşamayı seçin. Ha yok olmuyor diyorsanız da öyle birileri sizi silah zoruyla tutuyormuş havasında da memleketim memleketim deyip ajite etmeyin. Şahıslar için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın tanıdığım tüm gurbetçiler istisnasız aynı lafları ediyor, gavurun en güzel nimetlerinden yiyip içip, ah ahh Memlekette aç olmak büyük şans, biz be bahtsızız! Deyip bir de kendilerine ağlatıyorlar.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title