Haberler

TSK destekli SMO, stratejik Şeyh Akil köyünü ele geçirdi

Güncelleme:

TSK destekli Suriye Milli Ordusu, Halep'in batısındaki stratejik Şeyh Akil köyünü ele geçirdi. SMO tarafından yapılan açıklamada rejim milislerinden onlarca ölü ve yaralının olduğu belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı başarıyla devam ederken, Suriye Milli Ordusu (SMO), Esad rejimi ile yaşanan çatışmaların ardından Halep'in batısındaki stratejik Şeyh Akil köyünü ele geçirdi.

ONLARCA REJİM ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

SMO tarafından yapılan açıklamada, Şeyh Akil köyünün Esad rejiminden alındığı ve rejim milislerinden onlarca ölü ve yaralının olduğu bildirildi. Öte yandan Şeyh Akil köyü, yüksek konumu itibariyle stratejik bir bölge olarak biliniyor.

3 GÜNDE 12 KÖY ALINMIŞTI

Ilımlı muhalifler, geçtiğimiz günlerde, Esed rejimi ordusu ve İran destekli yabancı terörist gruplardan oluşan rejim güçleri ile girdikleri yoğun çatışmalar neticesinde, İdlib'in güneyinde yer alan Hazarin, Kefermus ve Darul Kebire köylerini geri almıştı. Böylece, Cebel Zaviye bölgesi, rejim güçlerinden temizlenmişti. Son 3 günde ılımlı muhalifler, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde toplam 12 köyü geri aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Suriye Milli Ordusu TSK 3. Sayfa Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (12)

vatan-millet-sakarya.:

yorumculara bak. sanki istiklal harbindeyiz anasını satayım. ne lan bu. vatanmı kurtarıyoz.

4
30
yanıtYanıtla
Aykırı:

Sen değil türk milleti istiklal harbinde sen yunan sınırına gitte memleketin havasını telef etme bari bu yaşadığımız durumu saman kafan algilamamis belli

yanıt12
yanıt5
Baba:

M 4 M 5 karayolunun altına inelim arkadaşlar masaya oturmadan işi sahada bitirelim aslanlarım. Allah yardımcınız olsun sabaha hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Zafer sizlerindir.

21
3
yanıtYanıtla
emrexe:

aldılar orayı geri. . şuan bizde değil diye biliyorum. .

yanıt4
yanıt0
.:

Amin

yanıt2
yanıt0
tubaaaaaa:

ya istıklla ya ölüm. ordumuzu muzaffer eyle rabbım

10
0
yanıtYanıtla
Malum Kemal:

Haydi ya Allah ya Bismillah...

6
2
yanıtYanıtla
Tarakçı:

Malum hava savunma sistemimiz yok. Panstir leri vurmayıp ülkemize getirelim. Iki kere kazançlı olur.

5
2
yanıtYanıtla
.:

aslında bu da bir fikir savaşın ganimeti olur en azından sistemlerini çözersin

yanıt0
yanıt0
Gakko23:

Gün Şahadet Günüdür Ya İstiklal Ya Ölüm

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title