Haberler

Trafikte hamile kadına saldıran baklavacı kardeşlere, Bursalı baklavacıdan tepki

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te 7 aylık hamile kadın ile eşinin içinde bulunduğu araca saldıran baklavacı Hüseyin ve Hasan Sel kardeşlere bir tepki de Bursa'daki meslektaşlarından geldi. Baklavacı Bilal Şengüloğlu, yapılan saldırıyı kınayıp, trafikte sürücülere ve yolda geçen yayalara baklava dağıttı.

İstanbul Pendik'te, yol tartışmasında otomobile saldırıp, içindeki 7 aylık hamile kadın ile eşine dehşeti yaşatan baklavacı Hüseyin ve Hasan Sel kardeşlere bir tepki de Bursa'daki meslektaşlarından geldi.

Pendik'te D-100 karayolunda 7 aylık hamile Ayfer Bahçıvan ve eşi Yunus Emre Bahçıvan'ın içinde bulunduğu otomobil, bir başka otomobil tarafından kesildi. Araçtan inen 2 kişi, araca saldırıp, dehşeti yaşattı. Olayın görüntüleri medyada geniş yer buldu. Tepkilere neden olan olayda saldırganların, Seydioğlu baklavacılarının sahibi Hüseyin Sel ve kardeşi Hasan Sel olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Sel kardeşler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Maltepe Cezaevi'ne konuldu.

"BİR ANNEYE YAPILAN BU SALDIRIYI KINIYORUZ"

Tüm Türkiye'de infiale neden olan görüntülere, Bursalı baklavacılar tepki gösterdi. Baklavacı Bilal Şengüloğlu, yapılan saldırıyı kınayarak, trafikte sürücülere ve yoldan geçen yayalara baklava dağıttı. Yaşananların kabul edilemez olduğunu belirten Bilal Şengüloğlu, "Dinimiz annelerin ayağının altına cennet müjdelemişken, bir anne adayına yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Yaşananların mesleğimizle anılması, beni ve meslektaşlarımı rahatsız etmiştir" dedi.

"BAKLAVA DAĞITARAK SALDIRIYI KINAMAK İSTEDİK"

Yaşanan olayın baklavacılık mesleğine mal edilmemesi gerektiğini belirten Şengüloğlu, "Baklavacılık, geleceğe aktarılması gereken bir meslektir. Düğünlerimizde, nişanlarımızda, bayramlarımızda sofralarımızın baş tacı olan baklavanın böyle çirkin bir saldırıyla anılması, tüm baklava üreticilerini üzmüştür. Biz de duyarlılığımızı göstermek adına başta kadınlar olmak üzere, yaya ve sürücülere baklava dağıtarak yapılan saldırıyı kınamak istedik" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pendik 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (101)

PPPPPPPPPPPPTTLNMBVN:

BAKLAVACILAR DA ADAMI BİTİŞİNİ SEYREDİP AĞIZLARINI SİLİYORLAR PİYASA AÇILDI BİZE DİYEREKTEN NE KADAR MASUM Bİ HAREKET DEĞİL Mİ

12
25
yanıtYanıtla
Murat:

Ya sende çakma baklavacıyı ne kadar önemsedin. Adam Kastamonlu baklavadan ne anlar. Kim tanıyordu ki bunun baklavasını da piyasa diğer baklavacılara kalmış olsun

yanıt10
yanıt0
TÜRK:

LA BUDA REKLAM PEŞİNDE . NE ALAKA MESLEKTAŞIN BÖYLE BİRŞEY YAPMIŞSA . MİLLET İYİCE SAPITTI NERDEN NE KOPARABİLİRİM DERDİNE DÜŞMÜŞ.

24
5
yanıtYanıtla
YORUMCU:

REKLAMLAR DIRIRIRIMMM

7
20
yanıtYanıtla
ahmet:

baklava gibi örf ve adetlerimizin en güzel bir tatlısını yapanların böyle abus suratlı ve silahlı olması normalmi sizce.

25
2
yanıtYanıtla
metin:

bu ülkede anormal şeylere şaşırmayın normal olan şeylere şaşırın örneğin yaya geçidinde yayaya yol vermek kırmızı ışıkta durmak sıra beklemek aracı parkda iki çizginin arasına düzgün park etmek yaya kaldırımlarının üstüne park etmemek garaj giriş çıkışlarını bloke etmemek vs

yanıt7
yanıt0
adalet:

kardeşim bu olay niye büyütüldü bilmiyorum , tabi büyük bi olay ancak bu ülkede insanlar öldürülüyor tecavüz ediliyor işkencelere uğruyor bu kadar tepki almıyor, tabiki bu suç da cezasız kalmamalı ancak diğer suçlara da aynı özen gösterilmesi gerekiyor.

20
3
yanıtYanıtla
turhan:

çünkü güzel kardeşim bu olay sosyal medyaya düştü ve yayıldı bu olay sosyal medyada ve haber bültenlerinde olmasaydı bu adamlar tutuklanmazdı bile işte türkiyede adalet bu

yanıt0
yanıt0
sakar şakir:

aynı şey senin ve ailenin başına gelseydi böyle konuşacakmıydın burası yol geçen hanımı o zaman en ufak bir tartışmada silahlar sopalarmı konuşsun bu iki soytaraı cezalarını çekmeli

yanıt3
yanıt2
ad:

her olay büyütülsünbu da diğerlerideşu oluyo bu oluyo bu niye büyütldü demicen diğer olaylarda böyle olsun dicenhamile kadın demk baş tacı demek en büyük değer demekboş yapma ilerle

yanıt1
yanıt0
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title