Haberler

Trabzon'da Bu Sabah Yaşanan Cinayetin Ardından Kıskançlık Krizi Çıktı

Trabzon'da bu sabah yaşanan cinayetin ardından kıskançlık krizi çıktıTRABZON - Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bu sabah yaşanan cinayetin kıskançlık nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.

Trabzon'da bu sabah yaşanan cinayetin ardından kıskançlık krizi çıktı

TRABZON - Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bu sabah yaşanan cinayetin kıskançlık nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Emine Taşkın'ın akrabası olan Gülsün Taşkın'ı kocasında gözü olduğu iddiasıyla korkutmak için bıçakladığı belirlendi.

Trabzon'da eşini, akrabası Gülsün Taşkın'dan kıskanan Emine Taşkın bu sabah genç kadının sahibi olduğu Kahramanmaraş Caddesi Çarşı Mahallesi'ndeki güzellik merkezinin önüne giderek beklemeye başladı. İş yerini açmaya gelen Gülsün Taşkın ile iş yerinin bulunduğu binanın girişinde tartışan Emine Taşkın, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanında getirdiği bıçağını çıkararak Gülsün Taşkın'ı sırtından ve baldırından bıçaklayarak kaçtı. Olay sonrası Gülsün Taşkın ambulansla KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine 100 metre mesafede hemen üst caddede bulunan Çarşı Polis Karakolu ekipleri, kaçan kadını takibe aldı. Taşkın, kaçarken girdiği Kemeraltı Çarşısı'nda baygın halde yakalanırken, gözaltına alınan Emine Taşkın'ın ilk ifadesinde "Kocamda gözü vardı. Amacım öldürmek değildi konuşmak istedim. Olanlardan pişmanım" dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emine Taşkın Ortahisar Trabzon 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Mustafa:

kasıtlı insan öldurenler yargilanmasina gerek yok, direk muebbet hapis verilmesi lazim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title