Haberler

eTWİNNİNG EN İYİ PROJE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Güncelleme:

2020 Yılı eTwinning Faaliyetleri kapsamında hazırladıkları projelerle en iyi proje ödülüne layık görülen öğretmenler ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş'ın elinden aldı.

2020 Yılı eTwinning Faaliyetleri kapsamında hazırladıkları projelerle en iyi proje ödülüne layık görülen öğretmenler ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş'ın elinden aldı. Törene İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Sezer, Şube Müdürü Müştak Gencer ve öğretmeler katıldı.

Törende konuşan Bülent Altıntaş, "2023 Eğitim Vizyon Belgesinde, öğrencilerimize 21. Yüzyıl becerilerini elde etmelerini sağlayacak 'öğrenme süreçlerinde dijital içerik ve beceri destekli dönüşüm' teması dahilinde dijital becerilerin gelişmesi önem arz etmektedir. Bu doğrultuda okul yönetimi, öğretmen ve öğrenci boyutunda dijital teknoloji kullanımını destekleyen, dijital becerilerle ilgili politikaların ve uygulamaların güçlendirilmesine katkı sağlayacak olan eTwinning projeleri Bakanlığımızın ve Müdürlüğümüzün hassasiyet ve takibiyle devam ettirilmektedir. Bu kapsamda ödüle layık görülen projelerde emeği geçenleri kutluyorum. " dedi.

2020 Yılı eTwinning Faaliyetleri kapsamında Bursa'da Cumalıkızık Ortaokulu öğretmeni Selay Özkaya ve Salih Şeramet Ortaokulu öğretmeni Rukiye Dengiz, English Beyond Ability (EBA) projesi ile EBA kategorisinde; İMKB Gürsu Anadolu Lisesi öğretmeni Gülten Tanık ise Corona Diaries- Korona Günlükleri projesi ile 16-19 Yaş Kategorisinde en iyi proje ödülüne layık görüldüler.

eTwinning Türkiye faaliyetinin çevrimiçi eğitim ve içerik geliştirme çalışmalarına yönelik 2020 yılı içerisinde göstermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi Öğretmeni Deniz Şengül ile eTwinning Türkiye faaliyetinin eğitim, iletişim, işbirliği ve yaygınlaştırma çalışmalarına yönelik 2020 yılı içerisinde göstermiş olduğu üstün gayret ve değerli katkılarından dolayı eTwinning İl Koordinatörü Feride Başak Başar Bakanlıkça Teşekkür Belgesine layık görüldü.

Kaynak: Habermetre / Toplum

milli eğitim bakanlığı Metin Sezer Toplum Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title