Haberler

Aldıkları sim kart açılmadı diye çalışanı tekme tokat dövüp silahla vurdular

Güncelleme:

İstanbul Ataşehir'de aldıkları hat iki gün boyunca açılmayan şahıslar, telefon bayiini basarak çalışanı tekme tokat dövüp silahla bacağından yaraladılar. O anlar kameraya yansıdı.

İstanbul Ataşehir'de iddiaya göre aldıkları hat iki gün boyunca açılmayan şahıslar, telefon bayiini bastı. Şahıslar çalışan A.Y.'yi önce tekme tokat dövdü, ardından bir şahıs yerde yatan şahsı silahla vurdu. Saldırganlar polis tarafından yakalanırken, yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay 8 Ağustos günü Ataşehir'de meydana geldi. İddiaya göre telefon bayiinden aldıkları hat iki gün boyunca açılmayan şahıslar telefon açarak çalışana durumu anlattı. Çalışanla telefonda tartışan şahıslar ardından iş yerine geldi. Tartıştıkları şahsa tepki gösteren şahıslar ardından tekme ve yumruklarla şahsa saldırdı. Şahıs aldığı darbelerle yere düşerken, bu sırada saldırganlardan biri yerde yatan şahsı silahla vurdu. Şahıs yaralanarak hastaneye kaldırılırken, saldırganlar kaçtı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili çalışmalara başlayan Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 5 kişiyi gözaltına alırken, olayda kullanılan silah da ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen saldırganlardan silahla yaralama olayını gerçekleştiren şahıs tutuklandı.

OLAY KAMERAYA YANSIDI

Dehşet anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şahıslar iş yerine geliyor. Ardından tekme tokat şahsa saldırıyor. Bu sırada bir kişi belindeki silahı çıkararak şahsı silahla vuruyor. Şahıs acılar içinde kıvranırken saldırganlar iş yerinden ayrılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Ataşehir Haberler

500

Yorumlar (51)

Vatansever:

Her önüne gelen ruhsatsız silah alırsa ve bu yaptiklarin dan sonra hemen serbest kalırsa yani kısacası ADALET sadece duvarlarda yazarsa daha çok görürüz böyle eskiyalari

32
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

telefoncu her kuşun eti yenmez sözünü bilmiyormuş adamların parasını al tahrik et el oğlu adamı oyar yahu

6
16
yanıtYanıtla
Belediyeci:

Sadece ateş eden tutuklanıyor . Olaya bak resmen adalet yok ülkede.

22
0
yanıtYanıtla
Yeter:

Bu silah dağıtmanın önüne geçilsin silah satışı tamamen yasaklanasın alacak kişi sadece emniyetten alabilsin yeter kardeşim bu ne saçmalık kimin belinde silah var belli değin kızan çıkarıp adam vuruyo

12
1
yanıtYanıtla
...:

DİĞERLERİ SERBESTMİ BIRAKILDI

10
0
yanıtYanıtla
adalet:

Neden şaşırdın ki :))

yanıt4
yanıt0
Oguz:

Caydırıcı ceza var mı yok o zaman bu ne tek ne de son olur

7
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu ülkede kesin bir problem var acilen format atılmalı

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

silahla yaralayan şahış tutuklandı !!! yahu yeminlen kabile devletiyiz başka açıklaması yok. . . yaralı adam yerde kıvranırken beyaz gömlekli terörist resmen ölsün diye kafasına basıyor tekmeliyor o darbeler adamı öldürür yada sakat bırakır ama ne hikmetse hepsi serbest. . adelet bitmiş ruhuna el fatiha. . . .

6
0
yanıtYanıtla
Banane:

Eğitim şart. Eğitime karşı çıkanlar direkt olarak cezaevine alınmalı.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title