Haberler

    Samsung Galaxy Note Edge'e Türkiye'de İlgi Büyük Oldu

    İlk etapta getirilmesi düşünülmüyordu, ancak talep fazla olunca ürün de geldi ve şimdi de satışlar beklenenin üzerinde seyrediyor.

    Mahmut Saral - -

    Samsung'un geçtiğimiz IFA 2014 öncesinde resmen görücüye çıkardığı Galaxy Note Edge modeli, geçtiğimiz pazartesi günü itibarıyla ülkemiz Türkiye'de de satışa sundu. 2.799 TL fiyat etiketi bulunan ürün, satışa sunulduğu ilk gün itibarıyla ülkemizde güzel bir ilgiyle karşılaştı.


    Samsung Türkiye Ürün Müdürü Tolga Erdem'den aldığımız bilgilere göre Samsung, aslında Türkiye'de Note Edge'i satışa sunmayı düşünmüyordu.


    Yeni bir ekran teknolojisi kullanılarak tasarlanan Note Edge, ana ekrandan hariç olarak bir de yan taraftaki kavisli ekranıyla dikkat çekiyor, ki bu ekran sayesinde birçok kısayolu kontrol edebildiğiniz gibi bildirimleri görebiliyor ve ana ekran kapalıyken de sadece bu ekranı açarak işlemlerinizi halledebiliyor, güç tasarrufu sağlayabiliyorsunuz.


    Peki, bu model nasıl oldu da ülkemizde satışa sunuldu?


    Tolga Erdem, Galaxy Note Edge'in dünya çapında 20 ülkede, sınırlı sayıda satışa sunulduğunu bildirerek bu ülkelerden birinin de Türkiye olduğunu söyledi. Satışa sunulmasının sebebi ise, ülkemizdeki kullanıcıların Edge'e yoğun bir talep göstermeleri. İlgi büyük olunca, Samsung da Edge'i Türkiye'de satışa çıkardı ve şu an satışların "beklentilerin üzerinde" olduğu bildiriliyor.


    Peki yeni parti ürünler getirilecek mi?


    Şu an satışta sınırlı sayıda ürün var ve bunlar bittikten sonra yeni parti Edge'lerin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli değil. Bu sebeple de Edge'in gerçekten ilgisini çeken ve yeni bir teknolojiyi kullanmak isteyen teknolojiseverlere hitap ettiği söylenebilir.


    Geçtiğimiz IFA fuarında biz de bir ilk bakış videosu sunmuştuk sizlere. Önümüzdeki günlerde de inceleme yazısı ve videosuyla karşınızda olacağız.


    Bu arada, Tolga Erdem ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızı da kısa süre sonra sitemizde bulabileceksiniz.


    İyi seyirler.





    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Samsung Galaxy Tolga Erdem Samsung Türkiye Teknoloji Haberler

    Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel çalışanları tarafından darbedildi

    Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel çalışanları tarafından darbedildi

    2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

    2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

    Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

    Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

    Bakmadan Geçme

    25 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 25 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

    Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title