Haberler

    Nexus 6'yı Farklı Yapanlar!

    Google'ın yeni Nexus 6'sı neden iyi ve farklı bir cep telefonu? Detaylarıyla açıklıyoruz!

    Nexus 6, sayısız sızıntının ardından . Motorola'nın ürettiği yeni Nexus, Android'in son sürümü Android Lollipop ile geliyor ve bazı özellikleriyle şimdiye kadarki Nexus telefonlardan ayrı bir yere sahip. İşte Nexus 6'yı farklı yapan 6 şey.

    1. Yepyeni bir işletim sistemi

    Nexus 6, Android'in en son sürümü Lollipop ile gelen tek telefon ve bu özelliğini bir süre koruyacak. Haftalarca (veya aylarca) beklemeden Android Lollipop'un tadına hemen bakmak veya onu "en saf" haliyle tecrübe etmek isteyenlerin tercihi Nexus 6 olacak.

    2. Nexus 6, artık bir amiral gemisi

    2.7GHz Snapdragon 805 işlemci, Adreno 420GPU, 5.9 inç'lik Quad HD ekran, çift ön hoparlör ve fırçalı alüminyum gövdesiyle Nexus 6, "hesaplı" bir telefondan çok, amiral gemisi telefonların özelliklerine sahip. Bu durum muhtemelen cihazın fiyatına da yansıyacak, ancak Google'ın bu hamlesi, sade Android'li telefonların büyük rakiplerinin gerisinde kalmayacağını gösteriyor.

    3. Özel şarj yeteneği

    Motorola tarafından üretilen Nexus 6, firmanın özel üretimi olan Turbo Charger sayesinde sadece 15 dakikalık şarj ile 6 saatlik kullanım ömrü sunabiliyor.

    Dahası Android Lollipop ile birlikte gelen yeni güç tasarrufu işlevi, Google'a göre ihtiyacınız olduğunda size 90 dakika ek süre sağlayabiliyor.

    4. Büyük, keskin ekran

    5.9 inç'lik büyük ekran bazılarımız için fazla büyük gelecektir, ancak Nexus 6'nın QHD çözünürlüklü (1440 x 2560) ekranında oyun ve video izlemek eşsiz bir deneyim olacak.

    5. Optik görsel dengeleme

    Nexus 6'nın 13 megapiksellik f2.0 lensi, optik görsel dengeleme işlevi sayesinde net fotoğraflar çekebiliyor. Google, Nexus 6'nın düşük ışık performansının da iyi olduğunu iddia ediyor.

    6. Çift ön hoparlör

    Telefonun ön yüzünde bulunan stereo çift hoparlör, oyun ve filmlerde müthiş bir ses deneyimi sağlayacak.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Android Lollipop Motorola Google Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Bakmadan Geçme

    Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
    Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

    Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title