Haberler

    Google Project Ara'nın İşlemcisi Belli Oldu

    Önümüzdeki yılın başlarında bu işlemcinin prototiplerini görebileceğiz.

    Mahmut Saral - -

    Project Ara'yı biliyorsunuz değil mi?Yeni bir telefon almak yerine, telefonunuzdaki eskiyen parçayı değiştirip istediğiniz yeni parçayı ekleyebildiğiniz bir telefon projesi. İşlemci, ekran paneli, RAM ve kamera gibi detaylar, birbirinden bağımsız LEGO parçaları gibi satılıyor ve siz hangisine ihtiyaç duyarsanız onu alıyorsunuz. Tabii şu an teoride konuşuyoruz, zira bu proje üzerine çalışmalar sürüyor ve henüz finale gelinmedi.


    Yeni gelen bir bilgiye göre Google, Project Ara'da Rockchip işlemcisi kullanacak. Bu çip, köprü gereksinimi duymadan işlemlerini yapabiliyor. Google, Rockchip'in prototipini de önümüzdeki yılın başlarından itibaren geliştiricilere sunacağını bildiriyor.


    Bu arada Google, büyük yeni bir MDK ve geliştiriciler için yeni bir donanımın da bu yıl bitmeden önce düzenlenecek olan ikinci Geliştiriciler Konferansı'nda görücüye çıkacağını duyurdu. Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Project Ara Google Teknoloji Haberler

    Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

    Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

    Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

    Bakmadan Geçme

    Balıkesir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bolu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Aydın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bitlis bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Artvin bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bingöl bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ardahan bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bilecik bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tokat bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Antalya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ankara bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bayburt bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tekirdağ bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Amasya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Fame Beach nerede, nasıl gidilir?
    AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

    AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title