Haberler

ASUS ROG Phone 8 Pro: Mobil Oyun Deneyimi Zirvede

Güncelleme:

ASUS ROG Phone 8 Pro, güçlü donanımı ve özelleştirilebilir oyun kontrolleri ile oyun tutkunlarının hayallerini süsleyen bir cihaz. PUBG testi ile sizlerleyiz.

ASUS ROG Phone 8 Pro, mobil oyun deneyimini zirveye taşımak için tasarlanmış bir canavar. Güçlü donanımı, etkileyici ekranı ve özelleştirilebilir oyun kontrolleri ile oyun tutkunlarının hayallerini süsleyen bir cihaz. ASUS ROG Phone 8 Pro PUBG testi ile sizlerleyiz.

ASUS ROG Phone 8 Pro PUBG testi!

ASUS ROG Phone 8 Pro satın almak için buraya tıklayın

ROG Phone 8 Pro, keskin hatları ve agresif tasarımıyla oyunculara hitap eden bir görünüme sahip. Arka paneldeki RGB logosu ve havalandırma delikleri, telefonun oyun odaklı kimliğini vurguluyor. 6.78 inç AMOLED ekran ise 165 Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile akıcı ve gecikmesiz bir oyun deneyimi sunuyor. HDR desteği ve 1200 nit tepe parlaklığı da görsel deneyimi üst seviyeye taşıyor.

Telefonun kalbinde en son çıkan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve 24 GB'a kadar RAM yer alıyor. Bu güçlü donanım, en zorlu oyunları bile yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor. 75Wh batarya ise uzun süreli oyun seansları için yeterli gücü sağlıyor. 65W hızlı şarj desteği sayesinde telefonu da oldukça hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.

ROG Phone 8 Pro, oyunculara özel birçok özellik sunuyor. AirTrigger 6 ultrasonik sensörler, ekrandaki herhangi bir yere basarak tetik işlevi görmenizi sağlıyor. GameCool 6 soğutma sistemi ise telefonun ısınmasını önleyerek uzun süreli yüksek performans sunuyor. Armoury Crate yazılımı ile oyun ayarlarını özelleştirebilir, makro tuşları oluşturabilir ve performans modları arasında geçiş yapabilirsiniz.

Telefonun arka panelinde 50 MP ana kamera, 13 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP makro kamera yer alıyor. Ön panelde ise 12 MP selfie kamerası bulunuyor. Kameralar, günlük fotoğraflar ve videolar için yeterli kaliteyi sunuyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Pubg Asus Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title