Haberler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapıldı.

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda, gündem maddeleri meclise sunuldu. Toplantıda, Tekirdağ Saray ilçesi Büyükyoncalı Mahallesinin Kapaklı ilçesine bağlanma talebi görüşülerek reddedilirken, meclise sunulan diğer gündem maddelerinin, meclis üyeleri tarafından karara bağlanılması istendi.

Gündem maddelerinin onaya sunulmasının ardından gruplardan gelen önergeler meclise iletildi. Önergelerin okunması ve meclise sunulması sonrasında gündemin üçüncü maddesi olan bir vatandaşın Otmalı Mahallesi yolu mevkisinde bulunan tarlasını bedelsiz olarak Büyükşehir Belediyesine mezarlık yeri olarak bağışlamak istemesi gündemi meclis tarafından kabul edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Saray Kadir Albayrak Büyükyoncalı Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

kartal:

satılmış meclis 100 de 80 halkın refendurumla evet dediği bir kara hayır diyen seçim kurulundan gelen sandığa hayır dien kapaklı meclisine hayır dien valilik kararına kaymakamlık kararına hayır dien burda yaşayan 16000 insanı hayvan gibi gören oylarına demokrasi haklarına hayır dien büyükyoncalı halkını tanımayan bi meclisi tanımıyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title