Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın Açıklaması

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bu coğrafyada şu anda tek başına ayakta durabilen, zalime meydan okuyabilen, mazlumu kucaklayabilen tek bir ülke var, o da Türkiye. Dünyada bugün en çok yardım yapan ülke konumuna geldik. Batılı ülkeler, yardıma muhtaç bir Türkiye istiyor." dedi.

Aydın ve beraberindeki AK Parti Milletvekillerinden Adnan Boynukara ve Halil İbrahim Fırat, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez ile Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir otelde düzenlenen ilçe yatırımlarının görüşüldüğü toplantıya katıldı.

Aydın, Gölbaşı ilçesinin altyapı konusunda sıkıntısının bulunmadığını, ilçede doğalgaz sorununu da çözeceklerini belirtti.

Türkiye'nin içinde bulunduğu ateş çemberinin düşünülmesi gerektiğini ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

"Bu coğrafyada şu anda tek başına ayakta durabilen, zalime meydan okuyabilen, mazlumu kucaklayabilen tek bir ülke var, o da Türkiye. Dünyada bugün en çok yardım yapan ülke konumuna geldik. Batılı ülkeler, yardıma muhtaç bir Türkiye istiyor. Gündemini Türkiye değil de kendilerinin belirlemesini istiyorlar. Şimdi ise kendi gündemimizi de biz belirliyoruz. Gerektiğinde dünyanın gündemini belirleyecek bir güce sahip olduk. Biz dünyanın en büyük on ekonomisinden biri olacağımızı söyledikçe birileri rahatsız oluyor ekonomimizle oynamaya çalışıyorlar. Biz demokrasi ve milli irade dedikçe birileri rahatsız oluyor. Milli irademiz ve demokrasimize kast etmeye çalışıyorlar. "

15 Temmuz'da Türkiye'yi işgal etmeye çalıştıklarını ifade eden Aydın, Türkiye'den hain bir girişimin olduğunu anımsattı.

Pek çok terör örgütü bu ülkeden ne istiyor? diyen Aydın, "Batı'nın duruşunu görüyorsunuz. İslam coğrafyası üzerinde oynanan oyunları görüyorsunuz. Bu ülkede ramazanda Katar meselesini niçin çıkardılar? Katar, dünyada kişi başına milli geliri 140 bin dolar olan bir ülkedir. Refah seviyesi yüksek, eğitim, sağlık ve pek çok alanda en iyi noktada olan bir ülke. İslam ülkeleri arasında fitne sokmaya çalıştılar. Ben demokratım diyen o Batı'nın demokrasiye kasteden terör örgütlerini nasıl silah verdiklerini hepimiz biliyoruz. Biz güçlü olmak zorundayız başka yolu yok." diye konuştu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise ilçenin yatırımları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum dair amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Halil İbrahim Fırat Ahmet Aydın Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title