Haberler

Tatilde Kitap Dinlenir!

Güncelleme:

Bu yaz tatilinizin keyfini kitap dinleyerek çıkartın!


Dilerseniz Elif Şafak'ın 'Aşk'ını dinlerken aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğunuz zorlu yolları ve ödediğiniz bedelleri tartabilir, Can Dündar'ın seslendirdiği 'Lüsyen'i dinlerken tarihin ünlü isimleriyle tanışabilirsiniz. Ya da Türk insanının Doğu ile Batı arasında bocalamasını irdeleyen bir başucu romanı olan 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü Murat Eken'in sesinden dinleyebilir ve güncel tarihimizde yaşananlarla arasındaki benzerliklere şaşırabilirsiniz. Hülya Güler tarafından yazılan ve seslendirilen 'Anne Çişim Var!' minik afacanların tuvalet eğitimi konusunda sizi bilgilendirirken, Pınar Mermer'in yazıp seslendirdiği Yavaş Ebeveynlik'le hızlı temponuzu düşürmeyi öğrenebilirsiniz. Kişisel gelişim kitapları ise tatilde kendimizi dinlerken yanımızdan ayırmadıklarımız arasında; Aret Vartanyan kendimiz olabildiğimiz, hayallerimizi yaşadığımız ve son nefeste "İyi ki yaşadım!" diyeceğimiz bir yaşamın sırlarını seslendirdiği kitabında paylaşırken, Dost Can Deniz 'Cesur Sorular'ıyla kendi yanıtlarınızı bulmanıza yardımcı oluyor, siz kendi "kişisel gelişim kitabınızı" yazarken, bulduğunuz yanıtları yaşama geçirmenize destek oluyor. Sesli kitap dünyası Seslenen Kitap'ta sizi bekliyor!

Internet ve mobil cihazlardan erişilebilen Türkiye'nin gerçek anlamdaki ilk sesli kitap dükkanı Seslenen Kitap'a www.seslenenkitap.com veya ios, Android ve Windows Phone marketlerden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Can Dündar Elif Şafak Lüsyen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title