Haberler

Tatile çıkan çifte hırsız şoku: Tuvalet sifonunda sakladıkları altınları çaldılar

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki bir apartmanın zemin katında bulunan dairede meydana gelen olayda Emin ve Hatice Tercan çifti 3 günlüğüne memleketleri Vize Evrencik Köyü'ne gittiler. Döndüklerinde evlerini darmadağın bulan talihsiz çift 13 adet küçük altının çalındığını görerek, durumu emniyete haber verdi.

ELİYLE KOYMUŞ GİBİ ÇALDILAR

Yaklaşık 6 bin TL değerindeki altınları çalan hırsızlar ortadan kaybolurken, emniyet ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Evin altını üstüne getiren hırsızların, tuvalet sifonuna saklanmış altınları eli ile koymuş gibi çalması da akıllarda soru işareti oluşturdu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"İNŞALLAH KARŞI KARŞIYA GELİRİZ''

Hırsızların kurnazlığı karşısında şaşkınlığını saklayamayan Hatice Tercan, "Pazartesi gecesi Evrencik'e gittim, bugün eve döndüm. Eve girdiğimde evi dağınık gördüm. İlk önce eşim girip evin dağınık olduğunu söylediğinde su bastı zannettim. Meğer hırsızlar girmiş. 13 tane küçük altınımı alıp gitmişler. Bunları nasıl bulmuşlar? Makineleri olmasa bulamazlardı. Evime arka camdan girmişler. İnşallah bulunduklarında karşı karşıya geliriz de yüzlerine tükürürüm" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Kapaklı Tercan Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (13)

galip:

Bu zamanda evde altın tutmak akıl karı değil yatır bankaya kafan rahat etsin hem ekonomiye faydan olsun

4
5
yanıtYanıtla
ali:

Ne ekonomisi ?faizciler daha çok zengin oluyo;O parayla yine faiz verip milletin iliğini sömürüolar ;Sende bu faiz çarkına destek veriosun bu şekilde bide vebal altında kalıosun. Kasa filan demiş olsan daha mantıklı

yanıt2
yanıt0
birikedimi7:

çok degilmiş bir bardak su için ama soğuk olsun

3
5
yanıtYanıtla
KARGOCU:

dedektör kullanmış olabilir

6
0
yanıtYanıtla
ahmet:

efendim buna kızmaya ne gerek var. adalet bakanlığımızın korumasında adamlar işlerini yapmışlar. sağolsun kanun çıkaran vekillerimiz bir yılda en fazla on defa olmak üzere suç işleyenlerin artık meslekte usta olduklarını kabul ile hakim ve savcılarımıza talimatları bu usta hırsızları karakola gelir gelmez, denetimli serbestlik ile bırakınız emridir.

5
0
yanıtYanıtla
Ad:

Boşuna Buzdolabın altına , Çamaşır makinenin altına , Fırının altına saklamayın onlarda öyle bir cihaz varki buldumu ötüyor . Bir haberde görmüştüm hırsızların hiç aklına gelmiceği dolapta gizli bölme yapmışlar oraya koymuşlar ama hırsız bu onuda bulmuşlar bahçeye gömmüşler maalesef onuda bulmuşlar benden söylemesi

4
0
yanıtYanıtla
Uzak Yıldız.:

Hırsızın hiç mi suçu yok ?

3
0
yanıtYanıtla
Tamu:

Bu Avrupa hukuku caniyi hırsızı ve uğursuzu itinayla koruyor. Asmadığın katiller ve falakaya yatırıp iyice benzetmediğin uğursuzlar için okul paralarıyla hapishane yapıp ahmakça/gerzekçe milletin parasıyla onları bi güzel besliyorsun. Ey devlet uyan.

3
0
yanıtYanıtla
keskin zekalı.:

ben olsam . hısızlar kadın öldürenler yolsuzluk yapalar ırza namusa gözdikenle ve. daha. nice ıslah olmayan . suçluları. cezalarını . gözlerini . kör edip. bırakırım milletin . alın teriyle kazan dıklarını . masumlara. zülm eden lerin hakından ancak böyle gelinir bakın ozaman neoluyor . ömür boyu . suç işleyebilirlermi.

2
0
yanıtYanıtla
zzzzzzzzzzzzzzzz:

Tile çıkan ne ya

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title