Haberler

Kendisinden 50 kuruş isteyen tuvalet bekçisinin boğazını kesti

Güncelleme:

Aydın'da tuvalete giden adam tuvalet parasını 50 kuruş eksik verince tuvalet bekçisiyle aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine tuvalet parasını eksik ödeyen adam, tuvalet bekçisinin boğazını kesti.

Aydın'da bir adam 50 kuruş sebebiyle tartıştığı tuvalet bekçisinin boğazını kesti. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan adamın şans eseri hayatını kaybetmediği öğrenildi.

50 KURUŞ EKSİK VERİNCE TARTIŞMA ÇIKTI

İddiaya göre, Bey Camisi'nin bahçesinde yer alan tuvalete giden C.K (62), tuvalet çalışanı B.S'ye (30) 1 lira verdi. B.S'nin, ücretin 1,5 lira olduğunu söylemesi üzerine ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga eden ikili, vatandaşların müdahalesi üzerine ayrıldı ve karakola giderek birbirinden şikayetçi oldu.

BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Bir süre sonra tuvalete giden C.K, yeniden tartıştığı B.S'yi boğazından bıçakla yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Aydın Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Haberler

500

Yorumlar (73)

Adana li Cabbar:

Bune gardas cami değil ticaret hane her cuma çeşitli sebebler ile yardım talebi bilmem ne tuvalet parası yarın birgün vakit namazlarına da tarife belirleyecekler tobe yarabbim

68
11
yanıtYanıtla
Geronimo:

Namaza tarife uygularlarsa kimse gitmez :) :)

yanıt43
yanıt3
SULTANIM AYDEMİR:

diyanet hiç camilerle ilgilenmiyorrrr. . . bir buçüklira cok pahalı. . . .

57
7
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

GEREKSİZ VE Bİ DÜNYA PARA BÜTÇE AYRILAN BİR KURUM.

yanıt29
yanıt18
mustafa:

cengizhan çok doğru kaldırında bakın ne oluyor alsana birde örmek intihar eden kişi doğrudan cehenneme gider yani imansızdır ve imansız adamın cenaze namazıda kılınmaz o gereksiz dediğin kurumun görevlileri daha pekçok kılınmayacak namazı kıldırıyor böylece bu ülkedeki imansızlar ortaya çıkmıyor kaldırında görün neler oluyor

yanıt6
yanıt12
Dünyalı:

Selamünaleyküm ben bu cami tuvaletlerin paralı olmasına karşıyım ya Allah İn evi o kadar para toplanıyor Allah aşkına yani tuvalet parasınamı kaldınız bekçi dursun ama her cuma toplanan parayla bekçi nin parası ödenir yani hocanın maaşını kesseniz dininizi anlatacak insan bulamayacaksınız ya bu kapitalizm bizi ne hale getirmiş ayıp be

27
7
yanıtYanıtla
Nur:

8 yıl önce Edirne ye gitmiştim. Gezide son kalan paramla 15 tl fayton tuturuna binmiştim. Adam “size büyük tur yaptıracağım”dedi ben de anlamadım, cevap vermedim. Karaağaç a kadar gezdirdi, geri döndük.Benden 75 tl istedi. 15 tl değil mi? Bu ücret ne dedim adam başladı kavgaya. Çok Korkmuştum cebimde bütün bozuk paraları ne varsa hepsini verdim. Daha sonra geri dönmek için otobüsümü beklerken tuvaletim geldi. 1 tl bilem yok. Aklıma cami gelmiştim o da paralı. cami önünde oturup dilenmeyi bile düşünmüştüm. Donuma yapacaktım. Sonrası... Diyeceğim cami diye Allah ın evine sığınıyorum. Bari siz kandırmayın!

26
0
yanıtYanıtla
Göktürkler:

Bir buçuk lira cami tuvalet parası olurmu, . camiyi ibadet yerinden çok gelir kapısına çevirmişler, ,

24
2
yanıtYanıtla
ismail:

Ne olmuş yani adamın 50kurusu çıkmamış belki yokdu yola cişini yapsaydi mi

23
3
yanıtYanıtla
Vatanında mülteci :

Yokda aga cami ye yardım camiye yardım nerelere gidiyor bu paralar bide helada para ne alaka .....müslüman ülkesinde abdest almakta bozmakta paralı . Ayrıca bir mümin asgari ücretli dört çocuklu bir aile günde üç vakit namaza gitse ...... neyse anlayan anladı

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title