Haberler

"Top oynama" yüzünden tartıştığı garsonları silahla yaralayan şüpheli, yanlışlıkla kardeşini de vurdu

Güncelleme:

Erzurum'da iş yerinin arka bahçesinde top oynayan iki garsonla "Burada top oynayamazsınız" diye tartışan şüpheli, akşam iş yerini silahla basarak garsonlara saldırdı. Silahla iki garsonu yaralayan şüpheli, yanlışlıkla kardeşini de vurdu.

Erzurum'da iş yerinin arka bahçesinde top oynayan iki garsonla "Burada top oynayamazsınız" diye tartışan bir kişi, akşam iş yerini silahla basarak adeta dehşet saçtı. İki garsonu ağır şekilde yaralayan zanlı, çıkan arbedede yanlışlıkla kardeşini de vurdu. Olay yerine sevk edilen ekipler, yaralıları hastaneye kaldırdı. Şüpheliler, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Palandöken ilçesi Adnan Menderes mahallesinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, özel bir kafede çalışan iki garson, sabah saatlerinde iş yerinin arka tarafında top oynarken bu durumu gören E.A. ve kardeşi C.A. "Burada top oynayamazsınız" diyerek küfür etmeye başladı.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Tartışmaların ardından iki taraf birbirine bıçak çekti. Durumu esnaf ve çevredeki vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi. Akşam saatlerinde ise alkol alan E.A. ve C.A. yanlarında bir arkadaşlarıyla iş yerini bastı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde E.A. araçtan indikten sonra elindeki silahı beline sokarak iş yerine girip garsonlarla tartışmaya başladı.

'Top oynama' yüzünden tartıştığı garsonları vurduktan sonra yanlışlıkla kardeşini de vurdu

YANLIŞLIKLA KARDEŞİNİ DE VURDU

Tartışmanın büyümesi üzerine E.A. belindeki silahı çıkararak Orkan ve Emre adındaki garsonlara 2 el ateş etti. Garsonların birini göğsünde diğerini ise karın bölgesinden vuran E.A., olay yerinden kaçmak isterken de yaşanan arbede de yanlışlıkla kardeşi C.A.'yı kolundan vurdu. Kardeşinin vurulmasına aldırış etmeden olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

'Top oynama' yüzünden tartıştığı garsonları vurduktan sonra yanlışlıkla kardeşini de vurdu

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yaşanan silahlı kavgadan sonra olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Durumları ağır olan yaralılar Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri ise olay yerinden uzaklaşan zanlıları kıskıvrak yakaladı. Yaralı olan C.A. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Palandöken Menderes Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

ACILLL:

GERCEKTEN ACILEN TOPLUMUN TUM BIREYLERININ AKIL VE RUH SAGLIGI UZERINE (TORPILSIZ :d ) BIR MULAKA GIRMELI BOYLE BEYIN EKSIKLIGI OLANLAR TOPLUMDAN DISLANMALI DIGER BIREYLERIN DE HAYATLARINI TEHLIKEYE ATIYORLAR. . .

5
0
yanıtYanıtla
Cahiller:

Akilsizlar cahiller egtimsiz ler

3
0
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Allah akıl versin sana, kot kafalı :(

2
0
yanıtYanıtla
Hamza:

Tam bir malmış :D

2
0
yanıtYanıtla
Salih:

Şimdi bunlara geri zekalı desem hakaret sayılır

1
0
yanıtYanıtla
Türk:

Beyin bedava aslında ama bunlar ücretli diye kullanmıyorlar sanırım. Bu kadar embesil olunmazki be kardeşim

1
0
yanıtYanıtla
Mira:

Millet o kadarcok silah sesine alismis ki tik yok, o kadin kenaracekildi , adam ne oldu diye bakiyor, ben olsam Edirne de de solugu almistim.

0
0
yanıtYanıtla
DESPASITO:

erzurum halkı bu konularda mimli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title