Haberler

Cani Koca, Akrabalarına Gitmesini İstemediği Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Kocaeli'de, Cemal Oturak bazı akrabalarına gitmesini istemediği eşi Özgü Oturak'ı defalarca bıçaklayarak, öldürdü. Cinayetin ardından evden çıkıp sabaha kadar sokaklarda gezen Oturak, polis merkezine giderek, eşini öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis kadının cesedini buldu.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde tartıştığı kocası tarafından defalarca bıçaklanan kadın hayatını kaybetti. Saatler sonra polise teslim olan eli kanlı kocanın sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

Olay, gece saatlerinde Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi 223. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cemal O. (37) ile eşi Özgü O. (32) arasında kıskançlık sebebiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın yerini kavgaya bırakması sonrasında Cemal O. eline aldığı bıçakla Özgü O.'yu defalarca bıçakladı. Kanlar içinde kalan Özgü O. hayatını kaybederken, Cemal O. evden ayrıldı. Sabah saatlerinde Cemal O. polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu.

EVE GİREN EKİPLER KADININ CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Polis ekipleri, Cemal O.'dan aldıkları anahtarla gittikleri evde Özgü O.'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Ekipler tarafından yapılan incelemelerin ardından Özgü O.'nun cenazesi otopsi incelemesi için morga kaldırılırken, Cemal O.'nun ifadesinde eşini bazı akrabaları ile görüşmemesi konusunda uyardığını ve bu sebepten dolayı aralarında tartışma çıktığını iddia ettiği öğrenildi.

"İYİ Kİ VARSIN SULTANIM"

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, eşini defalarca bıçaklayarak öldüren Cemal O.'nun 12 Mayıs tarihli sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Sosyal medya paylaşımında eşi ile paylaştığı fotoğraflarında Anneler Günü'nü kutlayan Cemal O., "Allah'ımın verdiği en güzel en kıymetli hazinesin, benim biricik eşim Anneler Günün kutlu olsun. İyi ki iyi ki varsın sultanım" cümlelerini paylaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Çayırova Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (138)

CENGIZHAN:

BU BAŞÖRTÜLÜ RAHMETLİ BACIMIZ DİNİNİ TAM OLARAK BİLMİYOR SANIRIM İSLAMİ KURALLAR ŞERİAT OLAN BİR ÜLKEDE OLSAYDI. KOCASINDAN İZİNSİZ GİTTİĞİ İÇİN ZATEN İDAM RECM EDİLİRDİ. ŞİMDİ YORUMUMA CAHİL TEPKİ GÖSTEREN MÜSLÜMAN ARKADAŞLAR OLACAK .ONLARA DİYORUM Kİ İNANDIĞINIZ DİNİ ARAŞTIRIN OKUYUN AYTLERİ SURELERI OKUYUN HADİSLER EE BAKIN .BEN İSLAM DININDE OLAN KURALAR DAN BİRİNİ YAZDIM SADECE .

40
32
yanıtYanıtla
Hakan:

İyiki şeriat yok Türkiye de

yanıt13
yanıt8
HAYATINI YAŞA:

Geeeel , şeriat isteyen kadınlar geeel . Kanunun kralı burada . Hadi çabuk, çabuk , kayıtlar kapanacak

yanıt13
yanıt8
Yuh:

Alın size insanların şeriattan neden nefret etiğini haklı gösteren bir sebep daha

yanıt11
yanıt6
Tuuu:

Bu insanlık düşmanı gerici zihniyet varoldukça kadın cinayetleri bırakın bitmesini ne yazıktir ki artarak devam edecek

yanıt12
yanıt2
Vatandaş:

İnad etmiştir diretmiştir fitne çıkarmıştır ve feministlerin kanunlarında arkasına sığınmış destek almıştır adamı canından bezdirmiştir.kendi dinini örfünü bırakıp satanistkerin din ve örfüne uymuştur adam durup dururken bunu yapmaz kimse yapmaz.toplumu ne hale getirdiniz keyfiniz için ve sizde kaçamazsınız bu fitneden.

9
29
yanıtYanıtla
gerzek molla!:

malmısın , cinayeti savunuyor suçluyu ve suçu övüyorsun hadi vicdan din iman kalmadı sizde; akıldamı yok ulan!

yanıt18
yanıt3
nandaş:

darısıda senin başına inşaallah katil sevici cani seni :( , umarım bir gün seninde gebertilme haberini okuruz

yanıt12
yanıt1
Emekli48:

Pislik adam eşine sosyal medyada methiyeler yazıyor. Evde yüzyüze kalınca öldürüyor. İki yüzlü pislik.

33
5
yanıtYanıtla
uyan saf halk, uyan!:

tanıdık zihniyet ;mafya tarikatları insanımızın kimyasınıda bozdu , millet bçoluğuna çocuğuna kast eder hale geldi bu sapıkların uydurmaları yüzünden, bırakın bu namussuzların peşini, cehenneme kadar yolları var. evinde kamyonla dolar euro saklayanlardan nasıl bir iman, hümanistlik, yutrseverlik bekliyorsunuz . aha S 400 de yalan oldu ; bunlarınki hep menfaat!

yanıt14
yanıt3
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title