Haberler

Tartışan ebeveynlerini ayırmak isterken babasını silahla vurarak öldürdü

Güncelleme:

Ankara'da 15 yaşındaki bir çocuk, annesiyle tartışıp silahla tehdit eden babasına engel olmak isterken katil oldu. Babasının elinden silahı almaya çalışan çocuk, babasını başından vurdu.

Altındağ ilçesinde annesine şiddet uygulayan ve silahla tehdit eden babasına engel olmak isteyen 15 yaşındaki çocuk, yaşanan arbedede babasını silahla vurarak öldürdü.

Başpınar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi'nde bir apartmandaki evine iddiaya göre, alkollü olarak gelen Hakan Ü.(40) ile eşi S.Ü'nün arasında tartışma çıktı.

Tartışan ebeveynlerini ayırmak isterken babasını silahla vurarak öldürdü

BABASINI BAŞINDAN VURDU

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hakan Ü, eşini döverek silahla tehdit etmeye başladı. O sırada tartışan ebeveynlerini ayırmak isteyen M.Ü, babasının elindeki silahı zorla almak istedi. Silahı almak için yaşanan arbede sırasında M.Ü, babasını başından vurdu.

Tartışan ebeveynlerini ayırmak isterken babasını silahla vurarak öldürdü

ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Hakan Ü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Evde bulunan M.Ü. ise polis ekiplerince gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Altındağ Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (29)

gaddar kerim.:

Türk aile yapısı ne yazik ki çöktü toplum olarak hiç iyiye gitmiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin , şeytana uydurmasın.

58
2
yanıtYanıtla
Leda:

Eve alkollü gel tartışma çıkar bu mudur babalık ve kocalık?? Herkesin elinde silah herkes erkek olmuş hesapta. Olan çocuğa olmuş. . Ömür boyu o vicdan azabıyla yaşamak zorunda kalacak. . Yazık. . .

44
0
yanıtYanıtla
Culluk hatça:

Bu ülkenin babalarında bir sorun var. Yoksa neden öldürülsünler ?

13
18
yanıtYanıtla
HATTA AYUSUNA CVP:

Bu ülkenin Analarında bir sorun var çünkü çocuk yetiştiremiyorlar kızıyla erkeğiyle ahlaksız bir nesil yetişiyor, din iman zaten yoktur.

yanıt23
yanıt21
Gülcan:

Nerden biliyorsun belkide suç annedendir

yanıt3
yanıt10
malum:

baba işde para kazanırken anne ne yapıyor bilmiyorum

yanıt0
yanıt1
Asya:

Serbest bırakılmalı zaten ömür boyu vicdanen müebbet yedi ayyaş babası yüzünden

29
1
yanıtYanıtla
KARAOĞLU:

O 15 yasindaki çocugun sucu ne şimdi? Kavga ayirt etmeye calisirken alkollü babayi vurmak. O zikkimi icme esinede çocuğunda hayati zehir etme.Allah muhafaza eylesin

27
0
yanıtYanıtla
AA:

Eline sağlık su testisi su yolunda kırılır hesabı olmuş

3
17
yanıtYanıtla
Hakim:

ELİNE SAĞLIK KOÇUM BENİM..HAPİS BİLE YATMAYACAKSIN.

8
11
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title