Haberler

'Tapulu arazim' deyip yolu trafiğe kapattı

Güncelleme:

Gaziantep'in Nizip ilçesinde tapulu arsasına yol yapıldığını iddia eden arazi sahibi, yolu trafiğe kapattı.

Gaziantep'te yol yapılan bölgenin kendi arazisi olduğunu belirten bir vatandaş, briketlerle yolu trafiğe kapattı.

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Sultan Abdülhamid Mahallesi'nde bir vatandaş yol yapılan arsasının etrafını briketlerle örünce yaklaşık 200 kişi mağdur oldu. Tapulu arsası olduğu iddia ettiği arazinin Nizip Belediyesi tarafından yol yapılınca harekete geçen arazi sahibi Halil Begit, arsasının etrafını briketlerle çevirdi.

MAHALLELİ MAĞDUR OLDU

Sokakta yaşayanların da mağdur olduğu durumda araç sahipleri, araçlarını otoparktan çıkaramadı. Briketlerle çevrilen arsadan geçen sokak trafiğe kapatılırken, mahalleli mağdur oldu. Yolun trafiğe açılmasını isteyen mahalleli mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Arasa sahibi Halil Begit, kendisinden habersiz arsasına yol ve alt yapı çalışması yapıldığını ve bu durum üzerine arsasının sınırlarını belirlemek için briketlerle çevirdiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Nizip 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (6)

şah:

adam haklı verilmeli parası neyse

7
0
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Adam hakli, kimse bu sekilde magdur edilmesi dogru degildir

2
0
yanıtYanıtla
Fako:

Hak edenin hakkini vereceksin yok oyle isgalci dunya

1
0
yanıtYanıtla
metin:

yapar normaldir istanbuldada park yeri yok her yer değnekçilerin

0
0
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

Yola bariyer yerleştirip geçiş ücreti alabilir:))

0
0
yanıtYanıtla
adam sonuna kadar hakli:

adam sonuna kadar hakli bizimde bahcenin ortasindan yol gecirdiler hic sormadilar bahce yol gecen hani oldu resmen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title