Haberler

Bir taksi şoförü, aracında unutulan 87 bin lirayı sahibine teslim ederek büyük takdir topladı

Güncelleme:

Bir taksi şoförü müşterisinin torpido gözünde unuttuğu 87 bin lirayı sahibine teslim ederek büyük takdir topladı. Müşteri, unuttuğu parasını kendisine eksiksiz getiren taksiciyi 600 lira ile ödüllendirdi.

Gaziantep'te taksicilik yapan Mehmet Karabıyık, taksisine binen müşterisinin torpido gözünde unuttuğu 87 bin lirayı sahibine teslim etti. Parayı teslim edebilmek için 100 kilometreden fazla mesafe kat eden taksicinin bu hareketi büyük takdir topladı.

Takside unuttuğu parasına kavuşan vatandaş büyük mutluluk yaşarken, parasını kendisine eksiksiz getiren taksici Karabıyık'ı 600 lira ile ödüllendirildi.

Taksisinde unutulan 87 bin lirayı sahibine teslim ederek, büyük takdir topladı

25 YILDIR İLK KEZ YAŞIYORUM

İlk defe böyle bir şey yaşadığını vurgulayan taksici Karabıyık, "Yaklaşık 25 yıldır taksicilik yapıyorum. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Geçtiğimiz günlerde iki kişiyi müşteri olarak aracıma aldım. Aldığım yolcuları Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya götürdüm ve bıraktım. Dönüş yolculuğundayken Suruç civarlarında torpido gözüne bakınca içi para dolu bir poşet gördüm. Sonra tekrar dönerek parayı sahibine teslim ettim" dedi.

Taksisinde unutulan 87 bin lirayı sahibine teslim ederek, büyük takdir topladı

"PARAYI UNUTAN VATANDAŞ BENİ GÖRÜNCE HAVALARA UÇTU"

Parasını unutan müşterisinin kendisini görünce büyük bir mutluluk yaşadığını ve teşekkür amaçlı kendisine 600 lira verdiğini dile getiren Karabıyık, "Parayı alıp tekrar götürdüm. Parayı unutan vatandaş beni görünce havalara uçtu. Parasını kaybettiği ve bana ulaşamadığı için çok büyük sıkıntı yaşamış. Ama beni karşısında görünce büyük bir şok ve mutluluk yaşadı. 87 bin lirayı kendisine teslim ettim. Kendisi de bana teşekkür babında 600 lira para verdi" ifadelerini kullandı.

Taksisinde unutulan 87 bin lirayı sahibine teslim ederek, büyük takdir topladı

"O PARADAN BANA HAYIR GELMEZDİ"

Parayı verdiği için huzurlu olduğunu belirten Karabıyık, "O paradan bana hayır gelmezdi. Ben o parayı yiyemezdim. Çünkü o para huzursuzluk verirdi. Ama ben ona 87 bin lirayı verdikten sonra kendisinin bana verdiği 600 lira benim için çok daha fazla değerli oldu" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

Ali:

Böylelerine iyilik yapmak haram Taksici kardeşimiz eksizsiz parayı teslim ediyor Paranın sahibi kardeşimiz de 600TL ödül veriyor Almanyada olsa 100 de onu bulanındır verdiğin zaman böyle oluyor yiyeceksinki senden iyisi olmasın

11
29
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Kardeş, Alamanyalar seni bozmuş!!!Helal haram unutur olmuşsun!!!

yanıt19
yanıt0
adalet:

600 lira nedir la utanmasan 5 lira vereceksin tühh sana

23
7
yanıtYanıtla
ahmet:

taksici insanlık yapmış, fakat paranın sahibi eksik yapmış. yahu seksenyedi bin lira kaybetmişsin. birisi yarısını bana ver dese seve seve verirsin. taksiciye beş bin lira neden vermedin. üstelik parının tamamını kaybetmiş iken. sana telefonla gel diyebilirdi, ayağına getirmiş verdiği paraya bak.

17
7
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Taksici sınavını geçmiş, sonra imtihan sırası parayı takside unutana gelmiş!!! :)

yanıt10
yanıt1
6.FİLO:

TRT'' yi açıyorum ülke paris, ATV'' yi açıyorum ülke isveç, Sabah''ı okuyorum ülke Hollywood, dışarı çıkıyorum ülke Suriye

13
5
yanıtYanıtla
Murat:

Eve gidiyon, ev ortaköy.

yanıt1
yanıt0
Kovboy:

Sürekli adam döven, müşteri beğenmeyen, kadınlara sarkıntılık yapan, ipsiz sapsız, insan olamamış taksici haberi görmekten bıkmıştık, iyi oldu bu haber. Tebrikler abiye. . Allah helal yoldan ayırmasın, işini hakkıyla yapmak, hak yolunda olmak böyle birşey. .

17
0
yanıtYanıtla
POYRAZ:

HELAL OLSUN ENDOĞRUSUNU YAPMIŞ. . . . . . . . . .

16
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

tam bir enayi kendisi nerden baksan 0 araba parası enayi ya

3
13
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title