Haberler

Taksim'de tramvay durağında oturan genci bıçaklayarak öldürdüler

Güncelleme:

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde durakta oturduğu sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanan elektrik mühendisi genç, hayatını kaybetti. Ağır yaralı arkadaşı işe hastanede tedavi altına alındı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde durakta oturduğu sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanan elektrik mühendisi genç hayatını kaybetti, arkadaşı ise ağır yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Tünel tramvay durağında meydana geldi. İTÜ elektrik mühendisliği bölümünden bu yıl mezun olan 23 yaşındaki Halit Ayar, iki arkadaşıyla birlikte İstiklal Caddesi'ne geldi.

Taksim'de tramvay durağında oturan genci bıçaklayarak öldürdüler

PARA VERMEYİNCE BIÇAKLA SALDIRDILAR

Dolaştıktan sonra Şişhane Metro İstasyonu İstiklal Caddesi çıkışında bir süre arkadaşlarıyla oturan Ayar'ın yanına kimliği belirsiz kişiler yanaştı. Gençlerden para isteyen zanlılar, olumsuz yanıt alınca bıçakla saldırdı. Olayda Halit Ayar ve yanındaki arkadaşı bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı Ayar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı arkadaşının ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Ayar ve arkadaşını bıçaklayan zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Teknik Üniversitesi İstiklal Caddesi Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (48)

Sedef kiraz:

bu iktidar varken yorum yapmam turkiyeyi bitirdiler.

22
10
yanıtYanıtla
Gül:

Iktidarda degil sorun ailede cevrede sorun. Kaftancioglu dsnmi ümid ediyorsun o zaman bölüvüler escinseller ickiciler meydanlari doldurur

yanıt0
yanıt0
BİRADAM:

Asın şunları artık ya!

28
1
yanıtYanıtla
Kaplam:

İnsanlar bu gidişle sokağa da çıkamaz olacaklar Emniyet teşkilatında öyle yetkiler olacakki bunları analarında doğduğuna pişman edecekler bunları 5 öğün dayağın altına yatıracaklar ayaklarının üstüne basamaz duruma gelecek

19
0
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

Yahu sen ne diyorsun? Şerefli Müslüman Türk Polisi öyle bir şey yapsa kızıca kıyamet kopar polis 100 defa ağırlaştırılmış MÜHEBBET hapis cezası ile cezalandırılır. Değil 2 kişi 1000 kişide yaralasalar polis senin dediğin gibi yapamaz. Yapar da yaptırmazlar. Benim polisimin ekmeği ile oynarlar. Haberin ola. Darıca da motorsikletli SERKEŞLERİ uyaran polisi dövmeye daldılar babası gördü oğlunu kurtarmaya çalışırken polis silah çekti yanlışlıkla babasını vurdu ŞEHİT ETTİ ŞEHİT. Serkeşlere bir şey olamadı

yanıt2
yanıt0
nazi38:

burası muz cumhuriyeti boş geç dediği gibi muz cumhuruiyeti

yanıt3
yanıt3
adalett:

vatandaşa sorsan adalet yoksavcıya sorsan yokavukata sorsan yokpolise sorsan yok. . . Bu ADALET nerede Allah aşkına

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Serbest birakirlar. Kaftancioglu gibiler iceriye elestirdikleri icin, bunlar ise ya serbest ya 1 sene yatarlar. Muz cumhuriyeti. Oy ver, vatani sat.

11
5
yanıtYanıtla
Vatan:

Seni satmasınlarda

yanıt3
yanıt7
Ali DAYI:

Büyüt okut emek ver, emeksiz iki it tarafından öldürülsün, iyiler gitsin kötüler bu dünyada kötülük yapmaya devam etsin. Bu itleri yaşatırsanız daha çok iyi insan yitip gidecektir.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title