Haberler

Taksim Cumhuriyet Anıtı'na sprey boyayla yazı yazdılar

Beyoğlu Taksim Cumhuriyet Anıtı'na kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sprey boya ile yazı yazıldı.

Beyoğlu Taksim Cumhuriyet Anıtı'na kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sprey boya ile yazı yazıldı. Polis şüpheli ya da şüpheliler hakkında geniş çaplı çalışma başlatırken, belediye temizlik ekipleri yazıyı ilaçlı su ile temizledi. Olay, saat 21.00 sularında Beyoğlu Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce anıta "M" ve "Mehmet" şeklinde yazı yazıldı. Yazıyı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine meydana polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yazı üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin belirlenmesi için çevrede bulunan güvenlik kameralarını izledi. Daha sonra yazının temizlenmesi için Beyoğlu Belediye Temizlik Birimine bağlı ekipler sevk edildi. Temizlik ekipleri, ilaçlı ve tazyikli su ile yazıyı sildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Medeni Topaloğlu /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Anıtı Beyoğlu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Tim0135:

Birisi bank kazır, biri ağacı oyar, birisi 3.000 yıllık fresk e zeynep yazar,restorasyon için Zeus Tapınağının tarihi taş merdivenine çimento dökerler, tarihi taşlara kalorifer hattı çekerler,biri hamile kediyi parçalatır.Nasıl bir embesil, içi boş,topluluk ile yaşıyorsak, Allah ıslah etsin bu boş yaşayan cahil sürülerini!!!

42
5
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yahu haberin abartısına bakacak olursan sanki bomba koymuşlar,yapan çocuklardır belli ki neyin goygoyculuğu bu merak etmeyin sprey "betona" zarar vermez

3
19
yanıtYanıtla
aksaray:

yazsın bakalım ne olacak hergün onlarca vatan evladı bu vatan için can veriyor. önce ona çare bulalım

1
18
yanıtYanıtla
XC:

Ne boş adamsın ya Haberle ne alaka şimdi bu Kafan mı güzel evladım

yanıt4
yanıt0
güne suudilere söverek devam ediyorum:

cok vahim bir olay, hemen SIKIYÖNETIM ilan edilsin. . .

6
12
yanıtYanıtla
İk Nıskalas:

Yok canım hiç vahim değil ki! Zaten herkes böyle tarihi veya sembolik anlamı olan eserlere bir şeyler yazmalı asıl yazmamak ayıp dimi!

yanıt0
yanıt0
sivri:

işte insanımızın bilinç seviyesini gösteren tablo!

13
3
yanıtYanıtla
Bunu Demiyeydin Eyiydi:

COŞKUN ÇAKIROĞLU:Sprey betona zarar vermez. Temzilemekte kullanılan madde zarar verir. Zaten sıkıntıda burada. Çekirdek kabuğu yere atıldımı 1 hafta içinde kaybolur tamam ama 1 hafta boyunca kötü görüntü olur.

6
3
yanıtYanıtla
ceto:

adam gibi adam

0
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunlar araptır

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title