Haberler

TEM'de lüks araç takla attı: 2'si çocuk 4 yaralı

Güncelleme:

TEM Otoyolu Düzce kesiminde aşırı yağış nedeniyle meydana gelen kazada lüks arazi aracı takla attı. Kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananları yağmur nedeniyle yoldan geçenler araçlarına aldılar. Sağlık ekipleri şemsiye altında yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde, TEM yolunda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, taklalar atarak, devrildi. Kazada aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra, TEM yolunun Kaynaşlı mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Hüseyin Kaplan yönetimindeki 34 KPN 90 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, takla atarak, devrildi. Yaklaşık 50 metre boyunca takla atan otomobilde sürücü Hüseyin Kaplan, eşi Ayşe ve çocukları Ebrar (8) ile Evra Kaplan (5) yaralandı.

İLK MÜDAHALEYİ YOLDAN GEÇEN DOKTOR YAPTI

Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçenler yaptı. Araçtan çıkarılan yaralılara, yine yoldan geçen doktor müdahale ettikten sonra 112 Acil Servis'e haber verdi. İhbarla gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Düzce'deki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı.

Kazayı görenlerden biri, "Ben sağ şeritten gidiyordum. Çok yağmur yağıyordu, önümü göremiyordum. Herkes dörtlülerini yakmış giderken, böyle bir duman bulutu geldi. Bir su sıçraması ile birlikte en son taklayı görebildim. Ben durdum, ilerledim. O sırada bir doktor arkadaş geldi, ilk müdahaleyi yaptı sonra da ambulansı aradık" dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaynaşlı Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (16)

Hamza:

Yaralanmış ninjalar.

2
21
yanıtYanıtla
BİRSEN:

üslubun çok yanlış terbiyesizlik yapmanın anlamı yok tercihlerine saygı duymak zorundasın duymuyorsan gider başka ülkelerin vatandaşı olursun seni kimse bağlamıyor burada

yanıt9
yanıt1
sema:

birsen bağlıyorlar canım o kadar kolay değil gitmek inan bana yoksa dakka durmam ama diğer ülkelerde bize suriyeli muamelesi yaptığından elini kolunu sallayarak gidemezsin bi yere hele paran da yoksa :) kısaca elimiz kolumuz bağlı bacım istiyoruz ama gidemiyoruz bi yere

yanıt1
yanıt2
evet:

Keşke yıllar önce babanız da validenizi yaralamasaydı da bu hale gelmeseydiniz

yanıt3
yanıt0
ibrahim:

Çarşaf-ı şerif ALLAHın emridir. . . Onunla dalga geçilmez. . biraz dikkat edelim arkadaşlar. . . ALLAH ın ayeti ile dalga geçmek insanı imandan eder. . lütfen saygı

15
3
yanıtYanıtla
çarşaf örtün gözünüzü kapatın:

Gerçeği onaylayan erkek ve kadınlar karşı cinsi tahrik etmeyici bir biçimde giyinmeye özen göstermeliler. Gerçeği onaylayan bir kadın, elbisesini bacaklarından aşağı indirmeli (33:59) ve göğsünü örtmeli. Tanrı, bu konuda özellikle esnek bir ifade kullanarak, katı bir ölçü koymayarak, kültüre, zamana ve iklime göre değişebilen; ancak temel prensip olarak, cinsel tacize yol açmamayı hedefleyen bir öğüt vermektedir. Açık kadınların ne zorla örtülmesi, ne devletçe cezalandırılması öğütlenmiştir.

yanıt0
yanıt5
ENTERASAN:

KAFASI YARILMIŞ ÇARŞAFIN ÜZERİNDEN MÜDAHALE ETTİRMİŞ. ACABA HASTANEYE GİTTİĞİNDE KADIN DOKTORMU İSTEYECEK

1
16
yanıtYanıtla
Değişik Bir Kafa:

İnsanların Tercihine Saygı Duy KArdeşim hastaneye gittiğinde kadın hemşire ister bu kadardamı kafan çalışmıyor senin ENTERESAN ????

yanıt6
yanıt2
BİRSEN:

ne kadar cahilsin biraz kendini geliştir olur mu daha faydalı olursun etrafında ki insanlara hım birazda vicdanlı ol ol ki gün gelince sana da merhamet edilsin.

yanıt1
yanıt0
Ankara:

Bu kaza da Çarşaf giymiş bayanın sargisinin çarşaf üzerinde olmasına yorum yapabiliyor isen sen insanlığıni zaten kaybetmişti. Orda açık kapali mi arıyorsun hepsi insan.ama sen onu anlayamazsin çünkü insan beyni ve vijdan tasimiyorsun

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title