Haberler

2 üniversite öğrencisinin taciz zanlısı: Kız bakınca bana ilgi duyduğunu sandım

Güncelleme:

Konya'da takip ettiği 2 üniversite öğrencisine tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan zanlının, ifadesi ortaya çıktı.

Konya'da takip ettiği 2 üniversite öğrencisine tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Nuri D.'nin (26), ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde kızlardan birinin kendisine bakıp güldüğünü sandığını öne süren Nuri D., "Kız bana gülüyor sandım. Ben de onu takip etmeye başladım. 500 metre takip ettim. Hızlıca yürüyerek önlerine geçtim. Bir anlık kızın bana ilgi duyduğunu sandım" dedi.

Olay, 14 Haziran Cuma günü saat 17.00 sıralarında Meram ilçesi Melikşah Mahallesi'nde meydana geldi. Üniversite öğrencileri E.A. (20) ve Z.E. (20), birlikte yürürken peşlerine Nuri D. takıldı. Nuri D., kısa süreli takibin ardından önlerine geçip, pantolonunun fermuarını açarak, kızlara cinsel organını gösterdi. Kızlar, polis merkezine gidip şikayetçi oldu. Kızlar, yanlarından geçtikleri şüphelinin kendilerini takip ettiğini, ardından da cinsel organını gösterdiğini, çığlık atınca da kaçtığını söyledi.

2 üniversite öğrencisinin taciz zanlısı: Kız bakınca bana ilgi duyduğunu sandım

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN YAKALANDI

Harekete geçen polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin 'cinsel taciz' suçlaması ve 'uyuşturucu kullanmak' suçlarından kaydı bulunan Nuri D. olduğunu belirledi. Güvenlik kamera görüntülerinden Nuri D.'nin tacizde bulunduğu anlar da tespit edildi.

Polis. Nuri D.'yi çarşamba günü Eski Garaj bölgesindeki bir çay ocağında, üzerinde olay günü giydiği kıyafetlerle yakaladı. Gözaltına alınan Nuri D., 2 genç kız tarafından teşhis edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nuri D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 üniversite öğrencisinin taciz zanlısı: Kız bakınca bana ilgi duyduğunu sandım

EŞİYLE AYNI GECE BARIŞMIŞ

Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden Nuri D., kızlardan birinin kendisini gülüp, ilgi duyduğunu sandığını öne sürdü. Avukat istemeden kendi savunmasını yapan Nuri D., "O gün alt geçidin orada oturuyordum. İsmini bilmediğim iki kız yanımdan geçti. Kızlardan biri yüzüme baktı. Kız bana gülüyor sandım. Ben de onu takip etmeye başladım. 500 metre takip ettim. Hızlıca yürüyerek önlerine geçtim. Bir anlık kızların bana ilgi duyduğunu sandım. Kızların yanında o şekilde geçtim, kızlar beni gördüler; ama tepki vermediler. Daha sonra yaptığım hareketten dolayı pişmanlık duyarak oradan uzaklaştım. Bazı sıkıntılarımınız olduğu için eşimle bir süredir aram açıktı. Eşimle o akşam özür dileyerek barıştım. Eşim de yanıma döndü. Bir aptallıkla kızın bana ilgisinin olduğunu düşünmesen yapmazdım. Kızlarla konuşup onlara yönelik bir şey söylemedim. Pişmanım. Keşke orada olmasaydım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (7)

ÇERÇİ:

YER KONYA NORMAL KARILAR ÇARŞAF ALTINDA ERKEKLER YOLLARDA KURUNUN YANINDA YAŞTA YANIYOR

15
24
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Behey gerzek çerçi kadınlar konyalı değil. Sapıkta nereli belli değil. sana yaptığın yorum için yazıklar olsun

yanıt4
yanıt2
BiLMiŞ:

Senden her hoşlanan kıza çıkartıp gösteriyon mu? Bre beyinsiz zavallı canlı. . .

13
2
yanıtYanıtla
ÇERÇİİCİYİ...:

ULAN ÇERÇİ DENEN ŞARLATAN KONYA''DA 2 MİLYON İNSAN VAR HEPSİNİ NEDEN ZAN ALTINDA BIRAKIYORSUN İNSANLARI KARALAMAK NE KADAR KOLAY AHİRETTE HESAPLAŞIRIZ MERAK ETME

9
4
yanıtYanıtla
İYİKİ VARSIN CEHENNEM:

YO AĞBİ KAFAYI YEMİŞ BU PİSLİKLER. . .

8
0
yanıtYanıtla
Engizli Haci Adem Esmer:

Konya Samsun Adana yakın gitsin ! Buralardan insana hayır gelmez iyilik gelmez yakıp yıkın !

0
0
yanıtYanıtla
Gülcan:

Keşke seni yaksalar boş beyin

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title