Haberler

Suudi Şarkıcı Rotana Tarabzouni, Sahnede Dansını Yarıda Keserek Sure Okudu

Güncelleme:

ABD'de yaşayan Suudi şarkıcı Rotana Tarabzouni, oryantal dans ederken birden durarak Fatiha suresini okumaya başladı.

ABD'de yaşayan Suudi Arabistanlı şarkıcı Rotana Tarabzouni, Arizona'da katıldığı bir şarkı festivalinde sahne aldı. Şarkıcı, dans ederken bir an da durup besmele çekip Fatiha Suresi'ni okudu. Tarabzouni'nin o anları ise konseri canlı yayınlayan bir kullanıcı tarafından sosyal medyaya yayıldı.

İZLEYİCİLER NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ

Bir seyirci, sahnede değişik figürlerle dans eden Rotana Tarabzouni'ni kayda almaya başladı. Şarkıcının dansı yarıda keserek sure okumaya başladığı görenler ise ne tepki vereceğini bilemedi. Görüntülerin kısa sürede yayılmasının ardından şarkıcının gelen yorumlardan etkilenerek Instagram hesabını kapattığı iddia edildi.

Suudi Şarkıcı, Sahnede Dansını Yarıda Keserek Sure Okudu

Diğer yandan Tarabzouni, Türkçe'de Trabzon anlamına gelmesi de dikkat çekti.

Suudi Şarkıcı, Sahnede Dansını Yarıda Keserek Sure Okudu

Suudi Şarkıcı, Sahnede Dansını Yarıda Keserek Sure Okudu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (125)

okurken dans etseymiş ilginç olurmuş:

rabbına kavuşma ayini yapmış fenamı ; buradaki mezeler hacca gidince iyi, çalıp çırparken iyi, peşkeş cekerken iyi; bunun neresi kötü gerçekte yaşananın mizansenini yapmış.

19
14
yanıtYanıtla
yiyin lan, geberene kadar yiyin:

şapur şupur götürenlerin din anlayışını tasvir etmiş kanımca; oldukça başarılı buldum, umarım devamı gelir

yanıt12
yanıt5
ali veli:

dervişin fikri ne ise zkri o dur!!!, herkesi kendiniz gibi sanmayın

yanıt1
yanıt2
mustafa:

sizin gibi kafalarla aynı, islam ile dalga geçmeyi seven bi şarlatan bu

yanıt0
yanıt1
Mehmet:

Böyle düşünmeniz çok yanlış. İslam hak din . Lakin birileri islamı doğru yasamadığı için islamı kötülemek doğru olmaz. Başkasının yaptıklarına bakarak değil araştırıp okuyarak islamiyeti öğrenmeliyiz

yanıt2
yanıt0
Yusuf:

Uyanik olun! Islami yikamayacaklarini biliyorlar! Bu yuzden kendilerine gore islam uretmeye calisiyorlar! Dininizi iyi bilin! Allahin laneti azabi bu kadin ve bu kadin gibilerine destek cikanlarda olsun amin.

22
2
yanıtYanıtla
ne kadar cok musluman varmis:

Yoruma gelince herkes masaallah musluman , herseyi bayagi biliyor, uygulamada nekadar dinini yasiyosun be muslyman!! Islam ulkesinde disarda butun resturantlar gunduz dolu oruca orucluya saygi yok , heryer gunduz tiklim tiklim ...hani muslumanligin bir farzi....hani dahada incelersek namazlari...!!! Hani farzlar cok Bilmisler!!!

12
10
yanıtYanıtla
FANİ:

Sure okumanın bir edebi haysiyeti vardır.Ben bu haberde ikisinide göremedim.

21
1
yanıtYanıtla
1453:

Bunlar hep kafirlerin oyunudur bilinçli yapılmaktadır amaç Allah’ın ayetlerini normal birşeymiş gibi önemsiz kılma çabalarıdır ama beyhudedir bunları elim bir azap beklemektedir aşşağılık adamlar

21
1
yanıtYanıtla
Mehmet nuri:

Allahın naleti üzerine olsun. Fatihayi okuyacak başka yermi bulamadın.

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title