Haberler

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Güncelleme:

Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Cemal Can, Ardahan ve Ceyhun arasında adaya veda eden isim belli oldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020 dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından adaya veda eden isim hayat hikayesiyle herkesi derinden etkileyen Ceyhun oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor'da gönüller takımındaki ada konseyinde yapılan oylama ilk eleme adayı Ceyhun oldu. SMS oylaması sonuçlarına göre Gönüllülerde en yüksek oyu alan iki yarışmacılar Yasin ve Yunus Emre oldu. Yasin eleme adayı olarak Cemal Can'ın ismini verirken Yunus Emre ise Ardahan'dan yana seçim yaptı.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

CEYHUN VEDA ETTİ

Survivor'da elemeye kalan Cemal Can, Ardahan ve Ceyhun arasında SMS oylamasında en az oyu alan isim olan Ceyhun bu hafta Survivor'a veda eden isim oldu.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

HAYAT HİKAYESİ DİNLEYENLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞMUŞTU

Survivor 2020'nin ilk bölümünde, kızını kaybettiği günleri anlatan gönüllüler takımından Ceyhun Uzun'un hikayesi dinleyenleri gözyaşlarına boğmuştu.Ceyhun Uzun kızının yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı:

"Dört yaşındayken annem-babam ayrıldı. Ben ve kardeşimi baba aldı, İngiltere'ye yerleştik. 19 yaşında polisliğe müracaat ettim ve kazandım. 1988'le eşimle tanıştım Kuzey Kıbrıs'ta, 1990'da evlendik, 1995'te kızımız doğdu Tanyeli. Çok süper bir çocuktu, mutluyduk, çok bir şey istemezdik hayattan. 2013'te kızımın 18. Yaş doğum gününü kutladık. 6 gün sonra bir sızı vardı göğsünde, hastaneye götürdük. Tanyeli güçlü bir çocuktu. Kaburga kemiğinde bir şey buldular, kemik kanseri çıktı. Tedaviler 2.5 yıl sürdü, kızım pozitif durdu sonuna kadar. 2.5 yıl sonra kanser temizlendi, sanki yeni doğduk dünyaya. Eşim işine döndü, kızım okuluna döndü ama bir korku vardı içimde. Maalesef 6 ay sonra baş ağrısı vardı. Götürdük hastaneye, 3-4 gün bekledik. Dedi ki netice ne olursa olsun bana söylemeyin, doktorun yüzünden hemen anladım. Dedi ki 3 haftası kaldı kızınızın. 21 yaşında nişan yapmak istiyordu erkek arkadaşınla, nişanı öne çektik. Çok mutluydu, sarıldı bana. Çok severdi nişanlısını. Maalesef 2016'nın başında Tanyeli'mizi kaybetti, inşallah o bir melek oldu. Ben işe devam ettim 1 ay sonra, eşim kendinde değildi. Hiçbir şey incitemez beni artık ondan sonra, hiçbir şey zor değil."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ardahan Ceyhun Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

YAŞLI KURT:

İZLEMEYİN . . İZLETTİRMEYİN !!!

4
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

BİZ CANIMIZ DERDİNDEYİK. ONLAR NEYDİYİ LAA

3
2
yanıtYanıtla
876:

neden siz sözde yerli milli medya olarak survivor yarışmasının devleti araştırma milletin rahatsız olduğu birr yarışmayı neden ya yeniden yarışma şartlarının düzelmesi yada tamamen survivor yarışmasının kaldırılması için acun medyaya baskı neden yapılmıyor acunun ne önemi varki onun yaptığı yarışmanın içeriğini şartlarını kimse sorgulamıyor neden

0
1
yanıtYanıtla
765:

neden survivor yarışmasını devlet yetkililerin araştırması için kimse sorgulamıyor

0
1
yanıtYanıtla
7654:

neden edebsiz ahlak bozucu yarışmayı örnek diye gençlere çocuklara survivor yarışmasını hipnotize ederek yapıyorlar baraka bile üstü örtülü bir yarışma yeri bile olmayan insanları yarışma diye götürüp bunalıma koyan acun medya yapımına neden kimse devlet millet birşey söylemiyor neden acunun dokunulmazlığı var neden acunun survivor yarışmasını medya millet devlet yetkilileri sorgulamıyor neden survivor yarışmasında üstleri yırtılan yarışmacılara yeni üstler verilmiyor ne lanet bir yarışma

0
1
yanıtYanıtla
8765:

survivorun ne kadar zararlı bir zor yarışma olduğunu bu millet devlet anlamıyor survivor kıtalararası ülkeye bu ülke insanlarını götürerek acun her türlü zorlu eziyetlerle yarışma düzenliyor ne medya bu konuya derinlemesine araştırıyor nede devlet yetkileri 15 yıldır bu survivor yarışmasının ahlak bozucu kötü davranışlar serginlendiğini yarışmanın adeta insanlara hayvan muamelesi yapılarak yarıştırıyorlar düşünün tuvalet bile yok insanların sinir katlarını yükselterek reyting kazanmaya çalışıy

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title