Haberler

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Güncelleme:

Survivor 2019'un 75. son bölümünde adaya veda eden isim Yunan yarışmacı Ria oldu.

Her bölümü büyük mücadeleye sahne olan Survivor'da bir yarışmacı yapılan SMS oylamasıyla adaya veda etti.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Her bölümde yarışmacılarına sürpriz hazırlayan Acun Ilıcalı, dün, eski yarışmacıların adaya geri döneceği müjdesini verip isimlerini açıklamıştı. İlgiyle izlenen yarışmanın yayınlanan son bölümünde ise elenen isim belli oldu.

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

SMS OYLAMASI SONUCU ADAYA VEDA ETTİ

Survivor'da bu hafta siyah takım dokunulmazlık oyunlarını kazandı. Ada konseyinde oylamaya giden beyaz takımda ise, format gereği bu hafta bir Yunan yarışmacı eleneceği için sadece Yunan yarışmacıların ismi yazıldı. Beyaz takımda Afroditi ilk eleme adayı, ikinci eleme adayı ise Ria olmuştu. Yunanistan'da yapılan sms oylamasının sonuçları açıklandı ve Survivor hayallerine veda eden isim Ria oldu. Ria arkadaşlarına veda ederek adadan ayrıldı.

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

RİA VEDA KONUŞMASI YAPTI

Survivor'a bu hafta veda eden isim olan Ria, adı açıklandıktan sonra duygularını ifade etti. Ria, "Tek istediğim takımımın harika olması. Burada olmak müthişti. Yarışmanın bitmesine az kaldı. Arkadaşlarımın üzülmelerini istemiyorum. Burada kardeşlerimi ve arkadaşlarımı bırakıyorum. Onlar için her şeyin çok iyi olmasını istiyorum" dedi.

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

HİKMET GERİ DÖNECEK Mİ?

Survivor'da araba oyunu sırasında ayağından sakatlanan Hikmet ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Survivor Türkiye Yunanistan yetmiş beşinci bölümde gerçekleşen ada konseyinde Sakis, Hikmet'in sakatlığıyla ilgili açıklamada bulundu. Sakis, Hikmet ile ilgili tedavinin sürdüğünü belirterek, "Hikmet hala hastanede. Hikmet'in geri gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz. Tedavisi sürüyor" dedi.

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

ŞAPKACI:

BU YARIŞTAN HİKMETİ ÇEK, GERİYE İÇİ YENMİŞ KARPUZUN KABUĞU KALIR.

4
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BU KIZIN GİTMESİNE EN ÇOK GENÇLER ÜZÜLMÜŞTÜR. AYAĞA KALKINCA ŞORTUNDAN İĞNE VURULACAK KABASI GÖZÜKÜYORDU.

6
5
yanıtYanıtla
........ ;):

takıma hayat veren katkı suna hikmettir inşallah iyi olu tekrar yarışa katılır geçmiş osun dilerim

5
3
yanıtYanıtla
HİKMET:

Teşekkür ederim. sizin gibi kerizler beni var ettiniz , çok teşekkür ederim :)

yanıt7
yanıt0
osmanli:

yasasin YUNANISTAN

0
6
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

sizin surviorunuz batsın emi.

5
0
yanıtYanıtla
..:

deli hikmet takıma hayat veren bir insan uyumlu kendini mucalede veriyor geçmiş olsıun

2
2
yanıtYanıtla
.....................:

beyaz takım daha başarı ama şansnları yaver gitmiyor sabriyeden kurtuldularya takım duzeldi

2
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

La Osmanlı, kötü söz yemekten keyif mi alıyorsun trol

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title