Haberler

Karadeniz'de, "Suriyeliler plaja giremez" pankartı asıldı

Güncelleme:

Sinop Kaleyazısı'nda bulunan bir plajın girişinde Suriyelilere yönelik "Vatanı için savaşmayanlar plajımıza giremez" ve "Türk ırkı varolsun" ifadelerinin yer aldığı bir pankart asıldı. İşletmeci gelen tepkilerin olumlu olduğunu söyledi.

Sinop Kaleyazısı'nda bulunan bir plajının girişinde Suriyelilere yönelik "Vatanı için savaşmayanlar plajımıza giremez" ve "Türk ırkı varolsun" ifadelerinin yer aldığı bir pankart asıldı. Gelen tepkilerin olumlu olduğunu söyleyen işletmeci, "Türk askeri sınır dışında savaşırken, vatanı için savaşmayanların plajıma girmesini istemedim." dedi.

BU İLK DEĞİL

Geçtiğimiz ay Bursa'nın Mudanya Belediyesi Başkanı Hayri Türkyılmaz, Suriyeli mültecilerin sahilde uygunsuz hareketlerine yönelik şikayetler üzerine harekete geçmiş, zabıta ekiplerine "Benzer durumlara müdahale edin" talimatı vermişti. Tartışmalı talimatın ardından bir karar da Antalya'nın Gazipaşa İlçe Belediye Meclisi'nde alınmış, ilçedeki plajlara Suriyelilerin girmesi yasaklanmıştı.

"VATANI İÇİN SAVAŞMAYANLAR PLAJIMIZA GİREMEZ"

Sinop Kaleyazısı'nda bulunan bir plajın girişinde Suriyelilere yönelik "Vatanı için savaşmayanlar plajımıza giremez" ve "Türk ırkı varolsun" ifadelerinin yer aldığıbir pankartın asıldığı görüldü. Pankartta, ifadenin Arapçasına da yer verildi.

"TÜRK ASKERİ SAVAŞIRKEN, PLAJIMA GİRMELERİNİ İSTEMEDİM"

Plajın işletmecesi pankartın asılmasının ardından olumlu tepkilerle karşılaştığını belirterek şunları söyledi: "Türk askeri sınır dışında savaşırken, vatanı için savaşmayanların plajıma girmesini istemedim. Protesto amaçlı olarak pankartı astım." dedi.

Suriyelilere afişle tepki verdiler: Vatanı için savaşmayanlar plajımıza giremez

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sinop Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (99)

Hüseyin Şahin:

Böyle vijdansız olmayın adamları toplayıp şavaştıacak bir devletmi var savaşacak bir düşmanmı var amarıkan ve avrupa bunları birbirine düşürüp öldürtmek istiyor. Daha doğrusu müslümanları ortadan kaldırmak istiyor . bu pankartı asan zihniyette ona hizmet ediyor yoksa tutun 20 yaşını dolduran suriyeliyı askere alın gitmez ise yurt dışı edin. böyle bir uygulama yapmadan ahkam kesmek iyi değil kim yurdundan yuvasından ayrılıp mal güvenliği yok can güvenliği yok namus güvenliği yok bu yola düşer.

30
111
yanıtYanıtla
Aydın:

Hüseyin ŞAHİN senin zihniyetin veya beyan ettiğin fikrin yüzünden Osmanlı battı,Libya,Irak,Suriye battı,fikrini güzelce söyledin bende sana boş konuşuyorsun diyorum.Bu da benim düşüncem.

yanıt18
yanıt7
nt:

bu değersiz yorumuna disslike bile vermiyorum

yanıt19
yanıt5
Halil:

İstiklâl savaşında Türk Milleti nereye kaçıp sığındı bi söyle hele kardeş.

yanıt25
yanıt2
anlıyarak harek etmek:

aslinda bizim ulkemizde olan darbe girişimi gibi suriyenin savasa girmesi ama bizim iman dolu gögsumuz var bu suriyelileri yasli cocuk ve kadinlarini kamp yapip orda uretim yaptirmak askelik caga gelenleride egitip vatanlari icin cihada gondermektir ama nerde bu ??organizsyonu yapacak ulke??

yanıt16
yanıt5
ANTİ YABANCI IRKÇI:

Boş konuşma, çok seviyorsan al evine besle

yanıt68
yanıt11
gercek:

benim cocugum niye savaşıyor o zaman burda vatandaşımızı oldürmeyi biliyorlar

yanıt37
yanıt6
Tatlı can cehenneme:

Düşmesin kardeşim. . . kim demiş yola düşün diye?? 20 yaşındaki itin ne işi var yolda belde?? Gitsin vatanı için savaşsın, karşısındaki Amerika''ysa onunla savaşsın, gerekirse ölsün. Bizde sonunda öleceğini bilse bile kimse ülkesini bırakıp kaçmaz, kaçan varsa da senin gibi her gördüğü arabı peygamber sanan armut kafalar kaçar

yanıt39
yanıt6
...:

tüm türkiyeye bu pankartı açalım.

35
2
yanıtYanıtla
Helal kardeşime:

Helal kardeşime

31
2
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title