Haberler

Sur'da Özel Kuvvetler Komutanlığı Timinin İçinde Bulunduğu Eski Bina Çöktü

Güncelleme:

Hasırlı Mahallesi'nde Özel Kuvvetler Komutanlığı timinin içinde bulunduğu eski binada, göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 9 kişi kurtarıldı, 3 kişi hala aranıyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2 Aralık 2015 tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağı ile birlikte teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlar 80'inci gününe girerken, operasyonların yoğun şekilde devam ettiği Hasırlı Mahallesi'nde Özel Kuvvetler Komutanlığı timinin içinde bulunduğu eski bir binada henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 9 kişi kurtarılırken, 3 kişinin kurtarılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

BİR ANDA ÇÖKTÜ

Edinilen bilgiye göre, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için Diyarbakır'ın Sur ilçesinde süren operasyonlara katılan Özel Kuvvetler Komutanlığı timinden 12 kişinin içinde bulunduğu eski bir binada henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı çökme meydana geldi.

9 KİŞİ KURTARILDI, 3 KİŞİ ENKAZ ALTINDA

Çökmenin meydana geldiği evde başlatılan ve AFAD ekiplerinin de katıldığı kurtarma operasyonunda enkaz altında kalan 9 kişi kurtarılırken, 3 kişiye henüz ulaşılamadığı belirtildi.

ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Enkaz altında kalan 3 kişinin kurtarılması için göçüğün meydana geldiği evde arama çalışmaları sürerken, bölgede terör saldırılarına karşılık geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (195)

urfasporlu:

milletin evini yağmalarsan bu mübarek cuma günü tavan başına yıkılır. israil gibi oldunu be. yeter bu millete eziyetiniz.

60
55
yanıtYanıtla
Ben:

Senin de soran gelir

yanıt2
yanıt8
cello:

allahın sopası yok . . bu herhalde bu olmalı

44
53
yanıtYanıtla
kurt:

Allah`ınız yok ama gayet güzel Allah diyordunuz

yanıt9
yanıt5
Last Ottoman:

Yine sizin gibi asalak yaşayan kansızların parmağı vardır... Çok sevinme bittiniz zaten ??

yanıt4
yanıt4
atato:

arayın belki bulursunuz, noldu Allah ummadıkları yerden mi vurdu yine, gebersinler, milletin evini başına yıkmak neymiş, gördüler, kurtulanlarsa talihsizlik. .

25
71
yanıtYanıtla
pkkskici:

milletin değil kansızların başlarına yıktık. seninde kuyruk acın var galiba. vatan hainleri. . . .

yanıt47
yanıt15
ECNGO:

BİR GECE SANA DA GELECEĞİZ. . .

yanıt6
yanıt8
1111:

rabbim büyüktür kürtlerri yok etmek gibi bir niyetleri varsa eğer

47
37
yanıtYanıtla
ad soyad:

Allahsiza bak hele

yanıt1
yanıt6
Tüm 195 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title