Haberler

Ünlü anchorman Erhan Çelik, Gülben Ergen'in açtığı davalardan beraat etti

Güncelleme:

Ünlü anchorman Erhan Çelik, eski eşi Gülben Ergen'in açtığı davada yer alan tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozma suçlamalarından beraat etti.

İstanbul Anadolu Adliyesi 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün yapılan karar duruşmasında ünlü sunucu Erhan Çelik, Gülben Ergen tarafından açılan davada tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozma suçlamalarının hepsinden ayrı ayrı beraat etti.

28 Eylül 2014 yılında düzenlenen nikahla dünya evine giren Erhan Çelik ve Gülben Ergen 2016 senesinde evliliklerini sonlandırdı. Gülben Ergen, boşanma sonrası eski eşine birçok suçtan dava açtı.

BERAAT ETTİ

Çelik, Gülben Ergen tarafından açılan tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozma suçlamalarının hepsinden ayrı ayrı beraat etti. Dava dilekçesinde yer alan ifadede ise; "Sanık Erhan Çelik'in üzerine atılı Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, Hakaret ve Tehdit suçlarına azmettirme suçlarını işlediği sabit olmadığından müsnet suçlarından ayrı ayrı beraatine karar verilmiştir" denildi. Başarılı sunucu Erhan Çelik yaşanan gelişmelerin ardından herhangi bir açıklama yapmadı.

NE OLMUŞTU?

Cep telefonuna farklı numaralardan hakaret ve tehdit mesajları alan şarkıcı Gülben Ergen'in şikayeti üzerine eski eşi Erhan Çelik, arkadaşı H. G. ve asistanı S. K. G. hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma, isnat edilen suçların uzlaştırma kapsamında bulunması nedeni ile Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gülben Ergen Erhan Çelik Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (20)

kim?:

peki toplumun ahlakını bozmaktan Gülben Ergene kim ceza verecek?

147
6
yanıtYanıtla
ben:

süpersin. helalllll.

yanıt16
yanıt5
KİMEEEEEE:

KİM. . . . . SEN ONA BAKARSAN GÜLBENE SIRA GELMEDEN ÇOK KİŞİ VAR MİLLETİN AHLAKINI BOZAN. SENDE ATTIN KAFADAN YA TUTARSA YANİ TAKOZ BEYİNLİ

yanıt0
yanıt3
TT:

erhan bu kadınla nasıl evlendin usta dön kanal7 günlerine mütevazi medyanın sahteliğinden uzak günlerin güzeldi senin

71
8
yanıtYanıtla
FF:

aynen katılıyorum kardeşim. kendine yazık ediyo.

yanıt9
yanıt5
TTTTTTTTTTTTTTTTT:

sana ne onun hayatı onun tercihi. o olmayan aklı kendine sakla sen

yanıt0
yanıt1
eda:

erhan bey eğitimli eşini bırakıp sen bu kadınla nasıl evlendin. miğden nası kaldırdı. inanın şok olmuştuk. . . .

38
6
yanıtYanıtla
FATİH:

erhan çelikle gülben ergenin evliliği zaten bir projeydi

23
6
yanıtYanıtla
Alizmirli:

süper. Gülbenden herşey beklenir. Ünlüyüm diye herşeyi yaparım diye düşünüyordu galiba :)

22
4
yanıtYanıtla
Allah ıslah etsin:

adalet bu mu şimdi bu adam akp camiasından olmasaydı kat ve kat ceza alırdı

9
16
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title