Haberler

Türk Vatandaşı Basketbolcu Ali Karadeniz, ABD'de Ölü Bulundu

Güncelleme:

Bir dönem Türkiye'de de forma giyen, ABD asıllı Türk vatandaşı basketbolcu Michael Wright (Ali Karadeniz), ABD'de çöp poşetinin içinde ölü bulundu.

Bir dönem Türkiye'de basketbol oynayan ve Türk pasaportu alan Michael Wright'ın( Ali Karadeniz ) Amerika'da yaşamını yitirdiği iddia edildi. Çeşitli kaynaklardan elde edinilen bilgilere göre 35 yaşındaki basketbolcunun New York'ta ölü bulundu.

TÜRK VATANDAŞLIĞI ALMIŞTI

Sporx'in haberine göre; 2001 yılında New York Knicks tarafından draft edilen ancak NBA'de oynama şansını bir türlü yakalayamayan Wright, Türkiye Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Türk Telekom, Trabzon ve Mersin BŞB gibi takımlarda forma giymiş ve Türk vatandaşlığı alarak ismini Ali Karadeniz olarak değiştirmişti. Wright son olarak geçen sezon Fransa'nın Cholet Basket takımında oynamıştı.

POLİS ARAŞTIRMASINI SÜRDÜRÜYOR

ABD basınında yer alan bir haberde Brooklyn bölgesinde park edilmiş bir cipin bagajında bulunan çöp poşetlerinde bulunan bir cesedin Michael Wright'a ait olabileceği belirtildi. Polisin konuyla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Michael Wright Ali Karadeniz Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

hahaMobil-IOS:

HANGİ ÇÖP POŞETİNE SIGMIŞ BU APTAL TÜRK

3
67
yanıtYanıtla
haydi anadolu:

pkklı hayvanlar anlayamaz.

yanıt25
yanıt1
ErbaaMobil-IOS:

Ne işin var müslümanlıkta ölürsün böyle işte

4
54
yanıtYanıtla
Ercan Sertoğlu GiresunluMobil-IOS:

Türkiye Amerika dan savunma istemeli. Ne olursa olsun ölen kişi Türk Vatandaşı. Konsolosluğu devreye girmesi lazım.

6
1
yanıtYanıtla
BB:

iyidi la bu adam fenerdeydi sanırsam güzel smaç atardı yazık olmuşş

4
0
yanıtYanıtla
mhp ve akp liMobil-ANDROID:

neden akp yüzde 75 oy alamadı?? nedeni bazı insanlar burdaki gıbı mesep ayrımcılığı yaptığı için mesela.... alevidir kesin vs.... ne demek yaaa aleviler ermeniler falan.... ayıp be ayıp... yobazlar!!!! aleviler ve sünniler sapına kadar müslümandır.... hangi geri zekalı bunu size 1965—70 lerde kafalara sokmuşsa ajanıdır.... ajan.... beraber olalım ve ayrımcılığa son verelim

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title