Haberler

    Trabzonspor'un 6 Transferi Sahada

    Bordo-mavili takım, Rostov karşısında bu sezonki ilk resmi maçına çıktı.

    UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Rusya Federasyonu'nun Rostov takımını konuk eden Trabzonspor, bu sezon ilk resmi karşılaşmasına çıktı.

    Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçında Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile 2-2 barabere kalan, Bundesliga ekiplerinden Köln'e 2-0, Augusburg'a 3-1 yenilen bordo-mavililer,  geçen hafta sezon açılışında 0-0 berabere kaldığı Bursaspor maçının ardından sezonun ilk resmi maçında taraftarıyla buluştu.

    HALILHODZIC 8 SENE SONRA

    Trabzonspor'da ikinci kez göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodzic, 8 sezon sonra bordo-mavili takımın başında sahaya çıktı.

    Bordo-mavili kulüpte, 2005-2006 sezonunun 9. haftasında göreve gelen ve en son 14 Mayıs 2006 tarihindeki Beşiktaş maçına çıkan Vahid Halilhodzic, 3 bin 20 gün sonra Trabzonspor ile resmi maça çıktı. Halilhodzic, Trabzonspor'da ilk kez bir Avrupa maçı deneyimi yaşadı.

    CONSTANT 11'DE

    Trabzonspor'da, daha önce yabancı kontenjanı nedeniyle lisans çıkarılamadğı için UEFA'ya gönderilen listede yer almayan ancak Bamba'nın sözleşmesinin feshinin ardından yapılan girişimler sonrasında son anda listeye dahil edilen Gineli oyuncu Constant, karşılaşmada forma giydi.

    Teknik direktör Vahid Halilhodzic, dün futbolcunun oynayacağı yönünde kulübe gelen yazının ardından maç kadrosuna aldığı Constant'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

    Bordo-mavili takımda yeni transfer Mehmet Ekici, kadro dışı bırakılan Malouda ile sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı ve Bourceanu takımda yer almadı.

    İLK 11'DE 6 YENİ İSİM

    Trabzonspor'un ilk 11'inde 6 yeni transfer sahaya çıktı.

    Yeni transferlerden Medjani, Cardozo, Sefa Yılmaz, Constant, Belkalem ve Musa Nizam 11'de sahaya çıkarak bordo-mavili forma altında ilk resmi maçlarını oynadılar.

    Gökhan Karadeniz, Deniz Yılmaz, Salih Dursun, Fatih Atik ve İshak Doğan da yedek kadroda kendilerine yer buldu.

    MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

    Trabzonspor yönetim kurulu, Rostov Kulübü yetkileri ve UEFA temsilcine maç öncesi yemek verdi.

    Yemeğe kulüp basın sözcüsü Yakup Aslan, genel sekreter Köksal Güney, genel sayman Engin Hacısalihoğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra UEFA Temsilcisi Jozef De Ryck, Rostov Kulübü Asbaşkanı Alexander Shikunov, yönetim kurulu üyeleri Oleg Lopatin, Alexei Ryskin, Yury Zershchikov, Viktor Usachev, Oleg Gaidukov ve Yuri Shikunov katıldı.

    Yemek sonrası taraflar birbirine hediye verdi.

    RUS TAKIMLARIYLA ÜÇÜNCÜ MAÇ

    Trabzonspor, Avrupa kupalarında Rusya Federasyonu takımlarıyla üçüncü maçına çıktı.

    Bordo-mavililer, 2011-2012 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda CSKA Moskova ile karşılaşmıştı. Deplasmanda Rus temsilcisine 3-0 yenilen bordo-mavililer, güçlü rakibi ile sahasında ise golsüz berabere kalmıştı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Rostov Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

    Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Bakmadan Geçme

    Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

    İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title